AcasăMONDENAnca Serea nu vrea sa auda de casatorie!

Anca Serea nu vrea sa auda de casatorie!

Anca Serea are patru copii, o relatie de trei ani cu cantaretul Adi Sina, dar nu vrea deloc sa se casatoreasca.

Intrebata de casatorie, Serea a spus ca mai are de copilarit alaturi de micutii sai.

„Doamne fereste! Inca nu. Mai vreau sa copilaresc cu copiii mei. Acum serios. N-am hotarat o data. N-am stabilit nici o data fixa. Cand o sa o avem o sa va anuntam. Nici macar botezul. Probabil ca o sa fie dupa Paste, probabil…”, a spus Anca Serea pentru cancan.ro.

Micuta Ava, mezina familiei, este cea care o tine ocupata acum pe tanara mamica. Toti cei fratiori, dar si taticul sunt foarte incantati sa stea in preajma bebelusului.

„Foarte bine a fost primita. Cand o sa-i vedeti pe toti patru o sa vedeti ca intre ei este o chimie perfecta. N-au avut sentimente din astea de gelozie. Inca. Micutul Noah a fost asa un pic mai curios, pot spune. Nu stia. Desigur a venit un nou membru in casa noastra si primele doua zile spunea “mama Vava” si imi arata fie usa fie patul sa o pun in pat, dar acum este absolut incantat de ea. Cand incepe cea mica sa planga imi spune: mami, Ava, mami. Se precipita, alearga dupa biberon. E haios. David sta cel mai mult cu Noah, iar Sarah cu Ava. Chiar si azi (n.r. marti) am fost in parc cu fetele. Adi petrece mai mult timp cu baietii si eu cu fetele. In seara asta a ramas Adi cu ei acasa. Va avea concerte in Pakistan si Turcia si o sa lipseasca cateva zile asa ca a zis ca ramane el cu ei pentru a veni eu la eveniment”, a mai spus Serea.

author avatar
Andra Nesu