AcasăMONDENAnca Rusu va avea o fetita!

Anca Rusu va avea o fetita!

Frumoasa stirista este in culmea in fericirii. Dupa ce a avut parte de o nunta ca in povesti si la scurt timp a ramas si insarcinata, iata ca Anca Rusu, acum Lungu, a aflat cea mai buna veste din viata sa.

Asadar, Anca si Stefan Lungu vor avea o fetita. Prezentatorea Observatorului si-a anuntat toti prietenii de pe Facebook ca va merge luni sa faca o ecografie si ca va afla daca va avea baietel sau fetita. Si dupa cateva ore, cand toata lumea era foarte nerebdatoare sa afle marele deznodamant, Anca Lungu le-a dat vestea cea mare: va fi fetita.

“Azi e ziua cea mare! Vom afla daca minunea noastra e o printesa mica sau un print voinic. Va tin la curent cu noutatile! / Minune, minuni – substantiv feminin! Mica printesa e pe drum!”, a scris stirista pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

Anca si Stefan s-au casatori anul trecut in , in Italia, la Castello Di Velona. Stirista a aflat ca se castoreste abia in ziua nuntii, pentru ca logodnicul sau i-a facut o mega-surpriza! Chiar in ziua in care a implineste maine 27 de ani, Stefan Lungu a cerut-o in casatorie pe Anca Rusu si i-a organizat nunta, fara ca prezentatoarea Observatorului sa banuiasca ceva.

author avatar
Andra Nesu