AcasăMONDENAnca Pandrea, declaratii SOCANTE! Ce se intampla in casa de cand a...

Anca Pandrea, declaratii SOCANTE! Ce se intampla in casa de cand a murit Iurie Darie!

Anca Pandrea l-a iubit atat de mult pe Iurie Darie incat cu greu accepta faptul ca actorul s-a stins din viata. Si chiar daca a trecut aproape un an de cand a murit, sotia acestuia este doborata de durere.

Intr-un interviu acordat recent, Anca Pandrea a povestit ca in casa ei se petrec lucruri extrem de ciudate. Ea este ferm convinsa ca aceste fenomene paranormale au legatura cu omul pe care l-a iubit mai mult decat orice pe lume. Actrita crede ca Iurie Darie isi face simtita prezenta pentru a-i arata ca totul este sub control si pentru a o asigura ca este protejata. Ceea ce povesteste Anca Pandrea este de-a dreptul socant.

„In seara cand s-a intamplat totul se afla la mine Mihaela, una dintre prietenele noastre din tinerete la care Iura tinea foarte mult. Venise special sa ma ajute pentru ca, de cand am mana in ghips, ma descurc mai greu. Si ea a ramas uimita. Cineva a dat drumul la centrala si a deschis toate caloriferele din casa, inclusiv unul din hol pe care nu il foloseam niciodata pentru ca deasupra e cuierul cu haine. Mihaela a observat prima si s-a mirat. Eu am zis imediat ca e Iura. Tot Iura, spre dimineata, pentru ca se facuse prea cald in casa, a deschis geamul din camera unde dormea Mihaela. Doar el putea sa fie… Ii simt mereu prezenta in casa si ma simt protejata. Pentru mine, Iurie Darie nu a murit”, a declarat Anca Pandrea pentru ZiarulRing.ro.

In plus, actrita a spus ca isi doreste ca strada pe care locuieste sa poarte un alt nume decat cel actual – Iurie Darie. In acest demers, este sprijinita de Florin Piersic.

author avatar
Anca Murgoci