AcasăMONDENAnca Badiu a ajuns la urgenta din cauza intoxicatiei

Anca Badiu a ajuns la urgenta din cauza intoxicatiei

Intoxicatia alimentara pe care cantareata a suferit-o din cauza unui produs etichetat Cristim face ravagii in corpul acesteia. Miercuri seara, Anca a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca cu simptome agravate.

Anca Badiu a facut alergie de la condimentele din carnea de pui

Calvarul Ancai Badiu continua. La cinci zile dupa ce a mancat un produs etichetat Cristim alterat, cantareata nu da semne ca s-ar vindeca, ci dimpotriva acuza noi manifestari ale intoxicatiei. Miercuri seara, speriata de faptul ca pe piele eruptiile de pe piele se extind in loc sa dispara si sunt tot mai iritate, Anca a mers la Spitalul de Urgenta Floreasca. „Sunt la spital in momentul acesta si astept sa vad ce o sa-mi spuna medicii, pentru ca sunt realmente disperata.

Asa ceva nu am patit niciodata in viata mea. Eu sufar si de astm si am o imunitate destul de scazuta, de aceea ma tem ca am suferit o complicatie. Sunt foarte speriata”, ne-a declarat, miercuri seara, artista, care a fost insotita, pentru incurajare, de instructorul ei de fitness. Inainte sa ajunga la spital, Anca a observat ca mentolul pe care il aplica, la recomandarea medicului, pe petele de pe corp, pentru calmare, a inceput sa aiba un efect opus. „Parca mai tare le irita si atunci nu m-am mai dat cu el. Am realizat imediat ca e ceva in neregula, pentru ca pana atunci aplicarea lui parea ca functioneaza in sensul bun. Sunt convinsa ca am facut o complicatie. Dupa ce am fost la Urgenta, am aflat ca pe langa intoxicatia alimentara am facut o alergie de la condimentele din pui. Vreau ca firma asta care m-a nenorocit sa plateasca si de aceea o sa ajungem la tribunal. Nu pot sa las povestea asta asa, prea isi bat joc de oameni”, a declarat furioasa vedeta.

author avatar
Iulia Anghel