AcasăMONDENAnamaria Prodan susţine că trăieşte în TEROARE: dezvăluiri despre presupuse fapte-ŞOC ale...

Anamaria Prodan susţine că trăieşte în TEROARE: dezvăluiri despre presupuse fapte-ŞOC ale lui Laurențiu Reghecampf (VIDEO)

Laurențiu Reghecampf si Corina CaciucAnamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf au DIVORŢAT oficial. Prima reacţie a antrenorului

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf a mers la reședința din Snagov pentru a-și vedea fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Doar că acolo, Reghecampf a fost întâmpinat de Anamaria Prodan, iar între cei doi s-a iscat un scandal monstru care s-a lăsat și cu câteva lovituri.

După ce s-au reclamat reciproc la poliție, cei doi au fost chemați la secție pentru declarații, iar autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor pentru violențe în familie. De asemenea, cei doi s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru următoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul.

Prodanca susţine că Reghe o terorizează

Anamaria Prodan a declarat public că ar fi fost agresată fizic de către antrenorul lui Neftci Baku (Azerbaidjan), vineri seară, la reședința din Snagov, acolo unde locuiește și băiatul celor doi, Laurențiu Reghecampf jr și unde, până nu demult, cei doi au stat împreună.

În spaţiul public a apărut şi o filmare cu conflictul fizic dintre cei doi foşti soţi. Impresara spune că astfel de certuri s-au mai întâmplat, dar că acum are şi dovezi.

Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan„, a spus Anamaria Prodan la Antena 3.

„Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe„, a mai spus Anamaria Prodan.

Se roagă de el să divorţeze

Cu ordine de protecţie emise unul împotriva celuilalt cei doi continuă să-şi aducă acuzații grave.

„Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj”, a mai spus Anamaria Prodan, adăugând că a fost la Medicină Legală după bătaie.

„Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”, a mai precizat ea.

Reghe, la botezul fiului

Duminică, Laurențiu Reghecampf a avut programat botezul fiului pe care îl are cu noua sa parteneră, Corina Caciuc. Slujba, urmată de o recepție la un club exclusivist din Capitală, acolo unde Reghecampf a întărit paza pentru a se asigura că fosta lui soție, impresara Ana Maria Prodan, nu va încălca ordinul de restricție.

Au fost deschise deja 3 dosare penale pentru violență în familie, atât pe numele Anei Maria Prodan, cât și pe numele lui Laurențiu Reghecampf, dar și al șoferului impresarei.

author avatar
Andrei Ștefan
600 afisari

9 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger