AcasăMONDENUPDATE VIDEO: A apărut filmul bătăii! Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf s-au...

UPDATE VIDEO: A apărut filmul bătăii! Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf s-au certat ca la uşa cortului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf NU s-au văzut la primul termen din procesul de divorț. Iată de ce!Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf NU s-au văzut la primul termen din procesul de divorț. Iată de ce! (sursa foto: impact.ro)

Îndrăgostiţii de pe vremuri s-au transformat în duşmani de moarte. Aflați în proces de divorț, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns, vieneri, la poliție, unde s-au reclamat reciproc după un scandal.

UPDATE: În videoclip se poate oberva cum Laurențiu Reghecampf o trage de păr și o lovește peste față pe Anamaria, care ripostează și îi dă un pumn în plină figură fostului soţ.

A urmat o secvență parcă desprinsă din luptele de box, în care cei doi și-au și-au împărțit pumni rând pe rând, iar apoi cei doi s-au îmbrâncit.

Totul ar fi început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa lor comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor.

Reghe a vrut să intre cu forţa în casă

Impresara ar fi refuzat vizita, moment în care antrenorul ar fi vrut să intre cu forţa în casă. De aici până la violență domestică a mai fost doar un pas.

Reghe a cerut ajutorul Poliţiei, până la urmă. Pentru că bărbatul prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței, a fost solicitată o ambulanță pentru a evalua situaţia.

La rândul ei, Anamaria Prodan a sunat la 112 şi a cerut un echipaj medical şi ulterior a mers şi ea la poliţie pentru a depune plângere împotriva fostului soţ, deoarece, susţine ea, antrenorul ar fi lovit-o.

Prodanca spune că a fost bătută

Fosta prezentatoare TV spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă şi are dovezi filmate.

„M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să-l calc în picioare„, a declarat Prodanca.

Impresara si antrenorul s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru urmatoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul. Și s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie.

Cei doi se află în divorț, iar între timp Laurentiu Reghecampf formează un cuplu alături de o tânără cu care are un băiețel.

author avatar
Andrei Ștefan
845 afisari

16 COMENTARII

  1. EA ARE MANSARDA DERANJATA RAU DE TOT. INCA DE CAND ISI FILMA VIATA PERSONALA SI FAMILIA AM ZIS CA ASTA II VA FI PARADISUL. MINCIUNA FABRICATA SE VA SPARGE IN CAPUL EI. FEREASCA DUMNEZEU DE OMUL CARUIA II DA DRACU IDEEA CA EL(EA) E CINEVA…TOT CIRCUL EI CU IUBIREA IDEALA SE ARATA A FI INCUNUNATA CU URA MAXIMA…PAI, DACA ESTI CINEVA… SI FARA EL POTI FI SAU RAMAI CINEVA. BIATA PITI, EA NE ARATA CUM ESTE EA DE CINEMA…NU CINEVA! LASA OMUL IN CALEA LUI! DU-TE IN CALEA TA MAREATA! TIMPUL VA DOVEDI CINE E MIC SI CINE E OM…

  2. Cer inchiderea televiziunilor ce i-a promovat ce înjurături dadea muhierea aia nu a auzit nici cei mai mari boschetari.

  3. E degradant sa apari model de comportament la tv, apoi sa te comporti mai rau ca tzighanii de satra, phumni injhuraturi si amenintari fatale.
    Iata un caz clasic in care banul e ochiu dracului.

  4. Nu prea mi-a placut bataia a fost oribila.Data viitoare in episodul2 sa foloseasca ceva obiecte casnice,niste vaze sau tigai in cap,sa vedem si capatanile sparte .Hai mai Reghe baga si tu ceva portelanuri chinezesti…sau macar o farfurie dacanu gasesti un ghiveci de flori s-o cotonogesti bine pe zgripturoaica aia

  5. O curva nestrunita. A fost crescuta de alta curva, dar ma-sa a avut decenta sa nu iasa in public.
    El un prost ce a cazut in plasele unor curve.

  6. Cum vine aia „ca la usa cortului”??? Poate vrei sa zici ca la perdeaua cortului.Am vazut odata in Pantelimon unde locuia o sclifosita care umbla tot asa cu niste araboi prin restsurante de lux,un fel de Moni-kaka.In loc de usa avea o perdea si caprele sau porcii intrau inbucatarie si sufragerie.Eavenea cu limuzina acasa si era ca in povestea aia cu Cenusareasa…Ciociolina care suge aspirina si baga castravetele in scorbura.Care om sanatos la cap se insoara cu panarama Bucurestiului???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger