AcasăMONDENAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf NU s-au văzut la primul termen din...

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf NU s-au văzut la primul termen din procesul de divorț. Iată de ce!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf NU s-au văzut la primul termen din procesul de divorț. Iată de ce!Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf NU s-au văzut la primul termen din procesul de divorț. Iată de ce! (sursa foto: impact.ro)

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au dat ochii la tribunal, cum s-ar fi gândit unii că s-ar putea întâmpla, dat fiind faptul că luni, 7 februarie, fusese programat primul termen al procesului de divorț.

Și asta pentru că niciunul dintre cei doi soți nu a ajuns la Judecătoria Buftea în această primă zi a săptămânii. S-a aflat că s-a ajuns la o amânarea a termenului la care va începe acest proces de divorț între cunoscuta impresară și antrenorul Craiovei. Momentan, această dată nu e cunoscută public, dar, foarte probabil, va fi aflată cât de curând.

Nu voi merge, astăzi (luni-n.red), la Buftea, la judecătorie, chiar dacă este primul termen al divorțului, nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Despre cei doi soți s-a aflat de ceva vreme deja că se despart, după un mariaj de mai mulți ani. Între timp, s-a aflat că Laurențiu Reghecampf urmează să devină din nou tată, iubita sa, Corina, fiind însărcinată.

Subiectul destrămării cuplului Prodan- Reghecampf a ținut, în ultimele luni, primele pagini ale presei mondene din România. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu, pe Laurențiu Jr., alintat Bebe, în vârstă de 13 ani.

author avatar
Andrei Coman
228 afisari

2 COMENTARII

  1. Un tip avea un papagal care cum vedea o gagica in casa adusă de el începea să spună tot felul de prostii ; să-ți fac să-ți dreg și multe altele .Femeile rușinate cînd îl auzeau plecau imediat gîndind că tipul e nerușinat ca și papagalul. Disperat de nereușite cînd a adus acasă o tipă trăsnet ia papagalul și-l bagă în frigider .Din vorbă în vorbă în timp ce se pregătea să pună de mîncare fata îl întrebă dacă are ceva rece de băut .Uitind că a pus papagalul în frigider el îi spune să deschidă și să se servească .Mergea ea la frigider și cînd deschide ușa îl vede,entuziasmata exclamă ; vai , ce papagal frumos ! dar, papagalul zgribulit de frig spune ; p–a papagal pinguin polar !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger