AcasăMONDENAnamaria Prodan, fericita ca l-a invins pe Pepe in instanta: “Este un...

Anamaria Prodan, fericita ca l-a invins pe Pepe in instanta: “Este un lucru firesc ce s-a intamplat!”

Anamaria Prodan a primit, joi, o veste extrem de buna, dupa ce judecatorii au respins recursul facut de Pepe in dosarul in care impresara era acuzata de distrugere, alaturi de Oana Zavoranu.

“Este un lucru firesc ceea ce s-a intamplat. Cand acuzi pe nedrept, nu ai cum sa ai castig de cauza. Cred ca a fost penibil de la un capat la altul tot ceea ce s-a intamplat. Sa acuzi un om ca ti-a furat din casa atatia bani sau haine… Daca avea acesti bani, Pepe i-ar fi tinut in banca sau ar fi plecat cu ei, nu ii lasa in dulapul de haine. Dar cred eu ca fiecare isi face publicitate asa cum considera. Eu fac parte din alta categorie de oameni, cei care nu isi spala rufele in public si dintre cei care nu cersesc compasiunea cuiva sau nu sunt avizi dupa publicitate. Ma bucur ca acest tertip al lui de a se promova l-a scos din lada cu amintiri a publicului, in care se afla. Admit ca a functionat, insa nu trebuie sa uite niciodata ca fiecare pasare pe limba ei piere”, a declarat, in culmea fericirii, Anamaria, citata de libertatea.ro.

Judecatorii au decis, joi, sa retrimita la Parchet dosarul pentru continuarea urmaririi penale a Oanei Zavoranu, numai in ceea ce priveste infractiunea de furt intre soti, dupa ce Pepe a acuzat-o ca i-a sustras bani din casa, atunci cand a plecat din locuinta.

Urmarirea penala nu va mai fi continuata si in cazul infractiunii de distrugere, acolo unde, in afara de Oana, era acuzata si Anamaria Prodan.

“Instanta a respins plangerea formulata de catre petentul Pascul Nicolae Ionut impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale dispusa de Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3, in ceea ce o priveste pe Anamaria Reghecampf. Solutia instantei este definitiva in ceea ce o priveste pe Anamaria Reghecampf”, a declarat Dan Idita, avocatul impresarei.

author avatar
Alina Costache