AcasăMONDENAnamaria Prodan arunca în aer dezvăluirile lui Nuţu Cămătaru din cartea „Dresor...

Anamaria Prodan arunca în aer dezvăluirile lui Nuţu Cămătaru din cartea „Dresor de fraieri și de lei”. Cine a fost „fratele” ei, de care nu s-a dezis niciodată

Anamaria prodanAnamaria Prodan intră în politică: „Acest pas a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă” / Ce partid a ales impresara

Anamaria Prodan a declarat recent că este apropiată de Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru. Impresara i-a dezvăluit lui Codin Maticiuc relațiile pe care le-a avut cu cei doi interlopi, despre care a spus că i-au fost ca niște frați!

Vedeta a fost extrem de sinceră, deoarece nu s-a ferit să discute despre legăturile pe care le are cu Fane Spoitoru și Nuțu Cămătaru.

„De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru! Adică eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru! Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei”, a declarat Anamaria Prodan.

„Pentru mine, au fost frații mei”

Discuția a început când Anamaria Prodan a făcut referire la cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre viața lui Nuțu Cămătaru. A fost momentul în care impresara a început să vorbească despre legătura dintre ea și Fane Spoitoru.

În februarie 2019, Anamaria Prodan se lăuda cu relația pe care o are cu Iulian Bocu, supranumit și Calu, condamnat alături de mai mulți membri ai clanului Cămătaru într-un dosar de proxenetism. În octombrie 2019, s-a fotografiat alături de Costel Corduneanu, considerat de mulți drept unul dintre capii lumii interlope din Moldova!

author avatar
Andreea Vlad