AcasăMONDENAnamaria Prodan, bolnavă cu COVID-19. Sexy-impresara acuză simptome grave

Anamaria Prodan, bolnavă cu COVID-19. Sexy-impresara acuză simptome grave

Încă o vedetă din România a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Anamaria Prodan a fost confirmată cu cu COVID-19. 

Impresara a contactat virusul SARS-CoV-2 în urma unei întâlniri cu jucătorii clubului Hermannstadt. Nu mai puţin de opt jucători ai echipei au fost şi ei confirmaţi.

Soţia lui Reghe s-a izolat

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este, în prezent, izolată. Se pare că vedeta a început să aibă simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus după ce s-a întâlnit cu mai mulţi jucători, la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu.

În urma stărilor de rău persistenete, impresara şi-a facut test pentru depistarea coronavirusului şi rezultatul a ieşit pozitiv.

Am avut noroc că mi am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat ca am DETALII AICI. De asemenea, cazuri Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului în pat„, a declarat Anamaria Prodan.

Nu mai puţin de opt persoane din cadrul clubului FC Hermannstadt au fost confirmate şi ei cu noul coronavirus. Anamaria Prodan este acţionar la FC Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca.

author avatar
Andrei Ștefan