AcasăMONDENAna Morodan, prinsă beată și drogată și fără permis la volan. „Contesa...

Ana Morodan, prinsă beată și drogată și fără permis la volan. „Contesa digitală” a fost reținută!

Ana MorodanAna Morodan, prinsă beată și drogată și fără permis la volan. „Contesa digitală” a fost reținută!

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore de Polițiștii de la Brigada Rutieră după ce a fost prinsă beată și drogată la volan.

Mai mult, aceasta ar fi condus și fără permis.

Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale

Cea supranumită „Contesa digitală” a fost trasă pe dreapta marți, în jurul orei 16:00. Atunci, ea a refuzat să i se recolteze probe, motiv pentru care i s-a deschis un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, ea s-a urcat din nou la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23:00. Atunci ea a acceptat să fie testată, iar în urma verificărilor a ieșit la iveală că avea o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și că a consumat droguri.

În acest context, Ana Morodan s-a ales cu două dosare penale în decurs de câteva ore.

În cursul zilei de miercuri, creatoarea de conținut digital va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

author avatar
Andreea Vlad
1.317 afisari

11 COMENTARII

  1. Arestati-i , în primul rând, pe cei care fac trafic de droguri si pe cei care produc bauturi sintetice !!!

  2. i-au facut un bine…au scapat-o de un potential accident in trafic.Chestiile astea sunt foarte bune…pentru asa ceva trebuie sa avem politisti rutieri….sa elimine pe cei care pun in pericol traficul rutier.Dar realitatea este ca mai mult de jumatate dintre permise au fost date din burta…ca la PITESTI

  3. De la aceasta cucoana ma asteptam demult la asa ceva Comportare ei si vocabularul de fiinta nebuna au rabufnit in sfarsit Sa stea acolo macar 6 luni cucoana asta care se crede regina Caz patologic Cunosc una care credea ca e regina Patagoniei!

  4. S-a înțeles era drogată, beată da’ futută ?! Sau d-aia s-a dat prinsă să-și facă cineva pomană cu ea !

  5. Un jeg o vomitură care a crezut că bani înlocuiesc educația si acuma se va întoarce în cocina de unde a plecat unde poate să consume in voie …medicamentele preferate.
    (Bravo polițiștilor care au oprit o fufă drogată)

  6. Moarta asta de foame sparta de drogata putea ucide niste copii, niste oameni nevinovati! Asta e de puscarie pe viata!!! O mizerie cu apartenenta la partidul de h.o.m.o.s.3. X.uali al lui coldea, usr!! O mizerie #rezist!! Toti din usr sunt niste drogati si tramvaie, le place sa mearga in marsarieri!

  7. URMEAZAAAAAA…REVOLUTIONARA MONICAI MACOVEI….ANGIIIII SERBAN!

    Nu trebuie sa puna puscaria ei asupra altcuiva? Stie Monica cum se face, de la taticul ei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger