AcasăMONDENAna Morodan, confesiuni în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția

Ana Morodan, confesiuni în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția

ana morodanAna Morodan, confesiuni în lacrimi. Primul interviu după incidentul cu poliția

Pentru prima dată după incidentul cu poliția, Ana Morodan a decis să vorbească deschis despre tot ce s-a întâmplat, despre ce sentimente au încercat-o și despre ce urmează să facă acum. Cu lacrimi în ochi, vedeta face mărturisiri emoționante după perioada în care a fost ”pusă la zid”.

La o lună după ce a fost plasată sub control judiciar, influencera a explicat cu ce probleme se confruntă și cum a ajunsese să ia medicamente de fiecare dată când ieșea în oraș.

Ana Morodan, primele dezvăluiri după ce a fost oprită de Poliție

Ana Morodan a vorbit pentru prima dată despre accidentul în care a fost implicată și despre privarea de libertate. La o lună după ce a fost plasată sub control judiciar, influencera a făcut dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă și cum a ajunsese să fie dependentă de pastile.

„Cu siguranță ce pot să știu este că n-am avut niciun fel de intenție să mă arunc cu mașina în populație cum s-a vehiculat. Sunt o fată foarte norocoasă pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni și sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei. Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine practic. Ajunsesem efectiv să mă duc la pastile când trebuia să ies undeva pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez”, a declarat Ana Morodan la un post TV.

La finalul lunii martie, Ana Morodan a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore, după ce a fost oprită în trafic de două ori în aceeași zi. Contesa digitală, așa cum este supranumită influencera, conducea fără permis și a fost testată pozitiv pentru consumul de alcool și substanțe interzise.

author avatar
Andreea Vlad