AcasăMONDENAlina Sorescu, o viitoare mamica fericita! A aflat sexul copilului sau!

Alina Sorescu, o viitoare mamica fericita! A aflat sexul copilului sau!

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu vor deveni parinti peste putin timp, iar cei doi de abia asteapta sa isi stranga la piept bebelusul. Cantareata a marturisit ca este foarte fericita ca partenerul sau de viata ii este alaturi in aceste momente emotionante.

Invitati in platoul de la “Acces Direct”, viitorii parinti au dezvaluit sexul bebelusului lor. Chiar daca au presimtit ca vor avea un baietel, iata ca, de fapt, lucrurile stau exact pe dos! Alina Sorescu – care a povestit ca sarcina decurge foarte bine – va aduce pe lume o fetita.

“Burtica a inceput sa mi se vada din ce in ce mai mult. A trebuit sa imi modific si hainele. M-am ingrasat vreo cinci kilograme, dar e bine asa. Sunt foarte fericita pentru ca doar am aflat sexul copilului. Este fetita! Alex isi dorea baiat, dar nu a fost sa fie. Eu sunt foarte mamoasa si ma antrenez de pe acum pentru rolul de parinte. Ne-am gandit si la nume, am facut deja o lista, dar urmeaza sa ne decidem. Vrem sa aiba si un nume sfant. Eu nu am avut nume de sfant si pentru asta am suferit mult pentru ca nu faceam mai multe petreceri”, a povestit Alina Sorescu, cu zambetul pe buze, la Antena 1.

author avatar
Anca Murgoci