AcasăMONDENAlina Sorescu nu isi lasa sotul sa fumeze in preajma ei

Alina Sorescu nu isi lasa sotul sa fumeze in preajma ei

De cand a ramas insarcinata, Alina Sorescu este foarte stricta si incearca sa traiasca cat mai sanatos, pentru ca nimic sa nu-i dauneze fatului.

Asa se face ca sotul sau, designerul Alexandru Ciucu, care este fumator de trabuc este nevoit sa se abtina cand e prin preajma ei, ori sa plece cat mai departe pentru a fuma. Marturisirea a fost facuta chiar de cantareata care incearca sa taiasca dupa toate regulile, pentru ca bebelusul sa se nasca perfect sanatos.

„Alexandru, care e fumator de trabuc acum nu mai fumeaza trabuc. Cel putin, de cand sunt insarcinata, nu o mai face in preajma mea. Daca suntem la o masa cu prietenii, il trimit in cel mai indepartat colt ca sa nu ajunga la mine. Acasa nici nu se pune problema, este exclus sa fumeze. Mi-am schimbat si stilul vestimentar: acum port tenesi. Inainte nu o faceam. Conduc in continuare, dar acum o fac cu mai multa grija. Am inceput sa folosesc vopsea de par fara amoniac, pentru ca am auzit ca asta nu daundeaza”, a spus Alina Sorescu pentru emisiunea D-paparazzi.

In plus, vedeta se declara fericita si arata impecabil. In urma cu o luna, spunea ca s-a ingrasat aproximativ sapte kilograme si ca incearca sa manance cat mai variat, astfel incat sa nu isi puna in pericol sarcina.

“Ma simt excelent. Totul decurge foarte bine. Analizele arata ca vom avea o fetita sanatoasa. Desi nu prea se vede, in aceste luni, am luat in greutate in jur de sapte-opt kilograme. In primul trimestru am luat in jur de doua kilograme, dupa care cam cate unul pe luna. Nu am simtit o trecere brusca si nici vreo schimbare de pe o zi pe alta. Mi-am pastrat ritmul de a manca, la fel ca inainte de a ramane insarcinata. Am mancat putin si des. Mi-am ascultat organismul, fara sa fac o obsesie din cantar. M-am gandit mai mult la sanatatea sarcinii”, spunea Alina Sorescu la acea vreme.

author avatar
Andra Nesu