AcasăMONDENAlina Sorescu abia asteapta sa devina mamica! “Ma simt foarte bine!”

Alina Sorescu abia asteapta sa devina mamica! “Ma simt foarte bine!”

Alina Sorescu se bucura din plin de perioada sarcinii si este nerabdatoare sa isi stranga in brate bebelusul pe care il va aduce pe lume in aproape trei luni.

Invitata in emisiunea “Ai grija de tine”, prezentata de Carmen Bruma, frumoasa cantareata a vorbit despre aceasta minunata perioada din viata ei. A spus ca a luat cateva kilograme in greutate si ca se simte foarte bine.

“Ma simt excelent. Totul decurge foarte bine. Analizele arata ca vom avea o fetita sanatoasa. Desi nu prea se vede, in aceste luni, am luat in greutate in jur de sapte-opt kilograme. In primul trimestru am luat in jur de doua kilograme, dupa care cam cate unul pe luna. Nu am simtit o trecere brusca si nici vreo schimbare de pe o zi pe alta. Mi-am pastrat ritmul de a manca, la fel ca inainte de a ramane insarcinata. Am mancat putin si des. Mi-am ascultat organismul, fara sa fac o obsesie din cantar. M-am gandit mai mult la sanatatea sarcinii”, a spus Alina Sorescu. Cantareata a mai adaugat ca in aceste luni a avut pofta de alimente sarate. Nu a facut excese si a incercat sa aiba o dieta cat mai variata.

FOTO: Facebook/ Alina Sorecu.

author avatar
Anca Murgoci