AcasăMONDENAlina Sorescu a nascut!

Alina Sorescu a nascut!

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenit parinti duminica dimineata. Cantareata a adus pe lume o fetita sanatoasa.

Insotita de parinti si de sotul ei, Alexandru Ciucu, cantareata a facut ultimul control inainte de a o aduce pe lume pe fetita ei, Elena-Carolina. Micuta s-a nascut la ora 07.55, iar doctorii i-au dat nota zece. Bebelusul a venit pe lume prin cezariana si are 2.700 kg si 46 de centimetri.

„Alina si copilul sunt bine. Sotia mea se afla la Terapie Intensiva dupa operatia cezariana pe care a suferit-o, iar bebelusul în salonul nou-nascutilor. Sunt extrem de fericit!”, a povestit proaspatul tatic.

Alexandru Ciucu a povestit intr-o conferinta de presa cat de emotionat este de venirea pe lume a fetitei sale. In plus, designerul a povestit printre lacrimi ca nu a vrut sa filmeze nasterea deoarece i se pare un moment prea intim. Anuntul venirii pe lume a primului lor copil a fost facut de tinerii parinti inca de sambata seara, pe paginile lor de Facebook, dar si de Catalin Maruta, care a mers dis-de-dimineata la maternitate.

„Dragilor, tineti-ne pumnii!!! Maine e o zi foarte importanta pentru noi…”, a scris Alina Sorescu pe reteaua de socializare. „Am observat ca in viata, cele mai importante lucruri, te iau de cele mai multe ori pe nepregatite…sau mai precis se intampla cand vor ele. Am mai observat insa, ca Dumnezeu are grija sa iasa totul ca la carte.
Sa dea Dumnezeu ca maine totul sa fie bine!”, a scris si Alexandru Ciucu.

„Ora 6 ! Sunt la maternitatea Regina Maria cu prietenii mei dragi Alina si Alex ! Se pregatesc pentru cel mai frumos moment al vietii lor – sa devina parinti ! Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun. Sa va traiasca micuta Elena – Carolina”, a scris si Catalin Maruta .

author avatar
Andra Nesu