AcasăMONDENAlimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30...

Alimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30 de kilograme

catalin-scarlatescuAlimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme, după ce a scos din regim un singur aliment şi nu a apelat la operaţii.

Cunoscutul bucătar spune că a topit 30 de kilograme renunţând la un aliment zilnic de pe masa tuturor şi este mândru de rezultatul obţinut.

Chef Cătălin Scărlătescu a renunțat la pâine

În felul acesta, spune chef Cătălin Scărlătescu, a reușit să ajungă de la 130 la doar 100 de kilograme şi le recomandă tuturor să fie atenți la ce mănâncă, dar mai ales să renunțe la acest produs.

Chef Scărlătescu a declarat că a reușit să slăbească cele 30 de kilograme după ce a renunțat la pâinea pe care o consuma zi de zi.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cunoscutul bucătar a reuşit să slăbească, mai ales pentru că sănătatea îi era pusă în pericol din cauza greutății.

Prețuri uriașe la restaurantul său

Cătălin Scărlătescu, care e jurat de ani de zile în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, și-a deschis la sfârșitul anului trecut restaurant în București. În meniu, multe preparate sunt disponibile, la diferite prețuri.

Deși e foarte ocupat cu proiectul de pe micul ecran, Cătălin Scărlătescu și-a făcut timp și are propriul restaurant aproape de centrul Bucureștiului. „XChef by Cătălin Scărlătescu” se numește acesta și oferă clienților o gamă largă de preparate. Pe site-ul restaurantului sunt publicate și prețurile. Pentru o porție de paste carbonnara, clienții trebuie să plătească 67 de lei. Mai este disponibil încă un fel, cu trufe, la același preț.

În restaurantul lui Cătălin Scărlătescu se servește și diferite salate, printre care cea Caesar. Acesta costă 58 de lei. Pentru o porție de sushi, clienții trebuie să plătească 50 de lei pentru 8 bucăți sau 38 de lei pentru șase bucăți. În ceea ce privește porția de cartofi prăjiți, aceasta costă 46 de lei, iar legumele 46 de lei. Două feluri de desert sunt disponibile în restaurantul lui Panna cotta by Rares Dinu costă 42RON, iar Tarta xchef by Rares Dinu tot 42RON.

author avatar
Andreea Vlad
2.308 afisari

13 COMENTARII

  1. Cred ca a ratat selectia pentru rolul lui Smeagol in Stapanul Inelelor.Multe inghit romanii astia de vremuri noi.Au ajuns sa nu isi dea seama cand mananca un kk…t

  2. Pâinea făcută din făină albă, numai cu drojdie, într-o singură fază, este rea nu numai la gust. Multe plante, printre care bobul de grâu, au acid fitic ce împiedică asimilarea unor minerale și vitamine. Acesta este neutralizat la dospire dacă este frămîntat cu plămădeală/maia/baș adică după metode trifazice (prospătură, plămădeală, aluat) sau bifazice (plămădeală, aluat). Dacă mai punem că nici măcar făina neagră nu mai e ce-a fost, e dezastru.
    Cartea cu adresa de mai jos, apărută în 1970, Cartea Brutarului (Mpldoveanu, Niculescu, Mărgărit), de la pg 141 are rețete de pâine făcute în intreprinderile de panificație și brutării îninte de 1989.
    https://sp1cahul.md/files/bib/190220114829.pdf

    • Făina albă are numai 30% din nutrienții bobului de grâu. Așa puțini cîți are majoritatea nu se asimilează, vezi acidul fitic, dacă aluatul e dospit numai cu drojdie sau sau nu e dospit deloc.
      Făina neagră e stricată încă de dinainte de 1989. Brutării și intreprinderi de panificație lucrau, și atunci, după profit. Cu produsele din făină albă adaosul comercial era/este mai mare, specialități, etapele mai puține și mai scurte, așadar costuri de producție mai mici. Morile au început a scoate mai multă făină albă iar cea neagră avea gradul de extracție mai mare, 90% față de 82%. Iarăși a fost, este, vorba de cîștig. Făina neagră cu asemenea extracție nu mai e ușor panificabilă, aluat lipicios, și nici pâinea neagră la fel de bună.
      Nu cred că toate acestea au fost, sînt, întîmplătoare. Gândiți-vă numai că folosesc colorant din ceva gândac de ceva vreme, E120. Ne dau doar gunoaie: carne cu hormoni, antibiotice, de la animale bolnave (un pui de fermă n-ar trăi o săptămână-n ogradă), grâne și legume chimice.

  3. Pâinea noastra cea de toate zilele, trebuie preparata din faina biologica. Pâinea „normala” cumparata este facuta din faina care contine metale grele, viermi si gândaci, etc.. Toata Planeta manânca pâine otravita , „oferita” de criminalii care conduc lumea.

    Cumparati faina bio si pâine bio !
    Tineri deschideti brutarii bio la orase si sate !
    Sinagoga satanei ne asasineaza prin hrana otravita !

    HRISTOS S-A ÎNALTAT !

    • Cezarino fata, tu chiar crezi in etichete? Crezi ca daca scrie BIO este si adevarat?
      Pornind de la soiurile de grau, cultivarea cu fertilizatori si pesticide, morarit cu cloraminarea fainii sa reziste mai mult la raft si cu noile retete de panificatie totul este o OTRAVA.
      Unde ar mai incapea BIO?
      Doar daca ii spanzuram pe cei ce ne obliga sa mancam otravuri v’om mai avea vre’o sansa sa mancam alimente adevarate.
      Cu politicienii actuali suntem OTRAVITI PERMANENT!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger