AcasăMONDENAlimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30...

Alimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30 de kilograme

catalin-scarlatescuAlimentul la care a renunţat chef Cătălin Scărlătescu şi a slăbit 30 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme, după ce a scos din regim un singur aliment şi nu a apelat la operaţii.

Cunoscutul bucătar spune că a topit 30 de kilograme renunţând la un aliment zilnic de pe masa tuturor şi este mândru de rezultatul obţinut.

Chef Cătălin Scărlătescu a renunțat la pâine

În felul acesta, spune chef Cătălin Scărlătescu, a reușit să ajungă de la 130 la doar 100 de kilograme şi le recomandă tuturor să fie atenți la ce mănâncă, dar mai ales să renunțe la acest produs.

Chef Scărlătescu a declarat că a reușit să slăbească cele 30 de kilograme după ce a renunțat la pâinea pe care o consuma zi de zi.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cunoscutul bucătar a reuşit să slăbească, mai ales pentru că sănătatea îi era pusă în pericol din cauza greutății.

Prețuri uriașe la restaurantul său

Cătălin Scărlătescu, care e jurat de ani de zile în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, și-a deschis la sfârșitul anului trecut restaurant în București. În meniu, multe preparate sunt disponibile, la diferite prețuri.

Deși e foarte ocupat cu proiectul de pe micul ecran, Cătălin Scărlătescu și-a făcut timp și are propriul restaurant aproape de centrul Bucureștiului. „XChef by Cătălin Scărlătescu” se numește acesta și oferă clienților o gamă largă de preparate. Pe site-ul restaurantului sunt publicate și prețurile. Pentru o porție de paste carbonnara, clienții trebuie să plătească 67 de lei. Mai este disponibil încă un fel, cu trufe, la același preț.

În restaurantul lui Cătălin Scărlătescu se servește și diferite salate, printre care cea Caesar. Acesta costă 58 de lei. Pentru o porție de sushi, clienții trebuie să plătească 50 de lei pentru 8 bucăți sau 38 de lei pentru șase bucăți. În ceea ce privește porția de cartofi prăjiți, aceasta costă 46 de lei, iar legumele 46 de lei. Două feluri de desert sunt disponibile în restaurantul lui Panna cotta by Rares Dinu costă 42RON, iar Tarta xchef by Rares Dinu tot 42RON.

author avatar
Andreea Vlad