AcasăMONDENAlexandru Ciucu si Alina Sorescu au dat de greu cu fiica lor!

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au dat de greu cu fiica lor!

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu sunt fericiti cum nu au sperat ca au devenit parinti si se bucura de fiecare moment alaturi de micuta Elena-Carolina.

Cei doi parinti posteaza pe paginile lor de Facebook fiecare moment placut din viata micutei. „Si uite asa, intre doua reprize de baita, papa si schimbat scutecul, tati a montat caruselul si baldachinul la patuț. La rugamintea si insistentele lu’ mami, bineinteles „, a scris Alexandru Ciucu pe pagina personala a unei retele de socializare. Imediat ce a fost instalat patutul, designerul a vrut sa le arate prietenilor de pe Facebook si cum isi adoarme fetita. „Bebica….prima noapte la disco :))))”, le-a spus acesta internautilor aratandu-le o jucarie cu luminite atarnate deasupra patutului pregatit pentru micuta.

Alina Sorescu si-a corectat sotul, spunandu-i ca este paradisul lor, nu disco. „Nu e disco, mai tati, e paradisul nostru…:))”, a scris Alina Sorescu.Fanii de pe reteaua de socializare sunt extrem de incantati de fiecare postare a celor doua vedete si le scriu sute de comentarii ca sa ii felicite pentru fericirea lor.

author avatar
Andra Nesu