AcasăMONDENAlexandru Ciucu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui! Despre...

Alexandru Ciucu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui! Despre ce este vorba!

Regele Simeon al Bulgariei a decis sa apeleze la Alexandru Ciucu (foto) dupa ce a admirat cat de elegant este mereu principele Radu al Romaniei

Alexandru Ciucu se declara cel mai fericit barbat de pe fata pamantului. Creatorul de costume pentru barbati isi sarabatoreste ziua duminica, pe 2 februarie, si spune ca a primit cel mai frumos cadou.

Alexandru Ciucu spune ca a primit cadoul de ziua sa mai devreme decat se astepta si ca niciodata nu a putut fi mai fericit. Este vorba despre fiica sa Elena-Carolina.

„Astazi 2 februarie, la ora 9 am implinit 38 de ani. Dumnezeu insa, s-a grabit putin, si cadoul mi l-a trimis pe 12 ianuarie la 7.55. Se numeste Elena Carolina, si este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata pana acum”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Prietenii virtuali ai lui Ciucu au fost extrem de emotionati de imaginea postata, cea a picioruselor fetitei.  „La multi ani!!! Sa va bucurati de frumosul cadou ani multi si fericiti alaturi de frumoasa dumneavoastra familie!”, „La multi ani sa te bucuri de cel mai mimumat dar pe care il poate primi un om in viata sa”, „La multi ani si sa aveti parte doar de lucruri frumoase sufletesti alaturi de micuta voastra”, au fost doar cateva dintre mesajele postate de fani.

author avatar
Andra Nesu