AcasăMONDENAlexandru Ciucu a dat petrecere pentru fiica sa! Toti taticii din showbiz...

Alexandru Ciucu a dat petrecere pentru fiica sa! Toti taticii din showbiz au fost invitati!

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu vor un nume de sfant pentru fetita lor

Alexandru Ciucu nu-si mai incape in piele de fericire ca a devenit tatic. Alina Sorescu este inca internata la maternitate cu micuta Elena-Carolina, iar sotul sau a facut cinste. Toti taticii faimosi din Romania au fost invitati.

Proaspat intrat pe piata taticilor din showbiz-ul autohton, Alexandru Ciucu a fost bun de cinste. Asa ca a strans mai multi prieteni si au petrecut cu totii luni seara la un restaurant din Centrul Vechi al Bucurestiului. Asa ca toti taticii precum Ilie Nastase, Gheorghe Gheorghiu, Catalin Maruta, Mihai Petre, Leonard Dotoftei, Cabral, Virgil Iantu, Kamara, Dragos Mostenescu, Giani Kirita, Nea Marin, Tavi Colen, Willmark, Alin Ionescu, Doru – Deepcentral, Alex – Trupa Zero, Dan Cruceru, Dragos Mostenescu sau Andrei Dubn au raspuns invitatiei si s-au pus pe sarbatorit.

„Am dat o petrecere doar intre baieti in cinstea fetitei noastre, Elena Carolina, unde au venit cei mai buni prieteni ai mei. Au fost prezenti Ilie Nastase, Gh. Gheorghiu, Catalin Maruta, Mihai Petre, Leonard Dotoftei, Cabral, Virgil Iantu, Kamara, Dragos Mostenescu, Giani Kirita, Nea Marin, Tavi Colen, Willmark, Alin Ionescu, Doru – deep central, Alex – trupa zero, Dan Cruceru. Imi cer scuze sotiilor si iubitelor tuturor celor prezenti pentru ora tarzie la care au ajuns acasa”, a scris proaspatul tatic pe pagina sa de Facebook. Ciucu a fost foarte mandru de caourile primite, mai ales de cel de la Ilie Nastase.

Cantareata Alina Sorescu si sotul sau, creatorul de costume masculine Alexandru Ciucu, au devenit parinti duminica dimineata. Micuta Elena-Carolina s-a nascut la ora 07.55, iar doctorii i-au dat nota zece. Bebelusul a venit pe lume prin cezariana si are 2.700 kg si 46 de centimetri.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu