AcasăMONDENAlexandru Arșinel, de urgență la spital! Îndrăgitul actor, apel disperat la 112

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Îndrăgitul actor, apel disperat la 112

Alexandru ArsinelAlexandru Arșinel, dus de urgență la spital. Care este starea lui

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență, marți seara, la Spitalul Universitar de Urgență București, după ce a acuzat o stare generală de rău. Celebrul actor a sunat la 112, iar medicii au decis să îl ducă la spital pentru investigații medicale.

Surse apropiate artistului au declarat că acesta a suferit un puseu de tensiune, iar paramedicii nu au vrut să riște.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a făcut COVID în primăvara lui 2021, deși era vaccinat cu schema completă, apoi a ajuns din nou la spital, unde a suferit o operație la inimă.

„Controlul asupra organismului meu nu-i OK, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel pentru playtech.ro în decembrie 2021.

Actorul, dispute cu primarul Capitalei

Actorul Alexandru Arșinel a anunțat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, iar din acest motiv se simțea mâhnit.

Fostul primar general Gabriela Firea l-a atacat pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arșinel de la Teatrul Constantin Tănase.

author avatar
Andreea Vlad
312 afisari

2 COMENTARII

  1. NU-I PLANGETI DE MILA LUI ARSINEL !, A AVUT SUFICIENTE RELATII SA CALCE PE CADAVRE TINERE CAND INTERSUL LUI PENTRU TRANSPLANTUL DE RINICHI S-A FACUT FARA NICI O PROGRAMARE , DAND DEOPARTE UN TANAR CARE-I PUTEA FI NEPOT !!.
    A CAUTAT INTODEAUNA UN LOC CALDUT ,IAR CAND N-AI GRIJA ZILEI DE MAINE SI NU TRANSPIRI LA LOCUL DE MUNCA POTI FACE MISTO GARLA !!.
    DIN MISTO IN MISTO ,BIBICUL UMFLA NU ORCE PENSIE !.
    VEZI IN VREME DE PANDEMIE CAND TINERII ACTORI FACEAU FOAME ,ARSINELUL LUA PENSIE DE LA STAT SI AJUTOR DE SOMAJ !!.
    NU MAI PLANGETI LA MORMANT STRAIN .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger