AcasăMONDENAlexandra Stan a atras toate privirile la un eveniment monden! Cum a...

Alexandra Stan a atras toate privirile la un eveniment monden! Cum a eclipsat-o pe Madalina Ghenea!

Vineri seara a avut loc evenimentul de lansare al filmului in care Madalina Ghenea joaca. Daca toata lumea s-ar fi asteptat ca frumoasa actrita sa fie in centrul atentiei, iata ca nu a fost chiar asa.

Se pare ca Alexandra Stan a cam eclipsat-o pe Madalina Ghenea. Cantareata a facut senzatie cu aparitia ei. Alexandra Stan a venit intr-o rochie sexy, de culoare crem. Destul de vaporoasa si suficient de transparenta, frumoasa creatie vestimentara a starnit interesul celor prezenti, potrivit spynews.ro.

Madalina Ghenea si-a facut debutul la Hollywood in comedia neagra „Don Hemingway”, iar petrecerea de lansare a filmului a avut loc seara trecuta. “Dom Hemingway” a fost lansata in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune. Partenerul de platou al Madalinei Ghenea este Jude Law, in rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spargator de seifuri din Londra. Insa, actorul de peste Ocean nu a putut veni in Romania, intrucat este deja implicat in alte proiecte, iar timpul nu i-a permis.

[youtube]aFZ7Ui6B8f0#t=130[/youtube]

Citeste si:

Madalina Ghenea a venit in Romania cu un scop precis!

author avatar
Andra Nesu