AcasăMONDENAl Pacino a devenit tată din nou, la 83 de ani. Ce...

Al Pacino a devenit tată din nou, la 83 de ani. Ce nume a ales pentru bebeluș

Al PacinoAl Pacino a devenit tată din nou, la 83 de ani. Ce nume a ales pentru bebeluș

Al Pacino a devenit din nou tată la vârsta de 83 de ani. Celebrul actor și partenera lui mult mai tânără au devenit părinții unui băiețel.

Celebrul actor american a devenit tată pentru a patra oară. La cei 83 de ani ai săi, Al Pacino mai are trei copii adulți din relații anterioare.

Al Pacino schimbă scutece la 83 de ani

Actorul și iubita lui deja au ales numele pentru băiețelul lor, care se va numi Roman Pacino. Informația a fost dată de agentul celebrului actor, Stan Rosenfield.

Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino, de 29 de ani a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, scrie People. Noor Alfallah și Al Pacino sunt împreună din aprilie 2022. Celebrul actor ar fi rămas șocat atunci când a aflat că va deveni iar tată.

Al Pacino nu ar fi vrut să mai fie tată iar

Conform unor surse, acesta nu prea ar fi vrut să mai aibă încă un copil la 83 de ani. Mai mult, actorul fi fost convins că nici măcar nu ar mai putea avea copii, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut.

Al Pacino a făcut istorie în cinematografie cu rolurile din filmele “Naşul”, “Scarface” sau “Obsesia” şi a câştigat un Oscar pentru rolul principal interpretat în “Parfum de femeie” (1993).

În luna mai, o altă legendă a cinematografiei americane, Robert De Niro (79 de ani), a dezvăluit că a devenit de puţină vreme tatăl celui de-al şaptelea copil al său.

author avatar
Andreea Vlad
463 afisari

6 COMENTARII

  1. Cu ce a facut copil??? Serios?? A facut test de paternitate, a iesit pozitiv? Cum se poate?? Eventual cu bani ,cu altceva nu cred!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger