AcasăMONDENL-au prins! Agresorul care a amenințat-o pe Maia Morgenstern, identificat! Cine este...

L-au prins! Agresorul care a amenințat-o pe Maia Morgenstern, identificat! Cine este personajul

Maia MorgensternAgresorul care a amenințat-o pe Maia Morgenstern, identificat! Concluzia anchetei este clară

S-a aflat cine a ameninţat-o pe actrița Maia Morgenstern cu moartea. Anunțul a fost făcut de către deputatul Silviu Vexler pe o pagină de socializare.

„Persoana care a inițiat amenințările cu moartea și violul adresate doamnei Maia Morgenstern și familiei sale a fost identificată. Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe”, a scris parlamentarul din grupul minorităților naționale.

În anchetă s-a implicat Brigada Antiteroristă a SRI

În urma analizei mesajului de amenințare primit de actriță, anchetatorii au ajuns la concluzia că adresa de IP a autorului nu este una reală. Inspectoratul General de Poliție (IGPR) a precizat că un tânăr în vârstă de 25 ani din București, cu afecțiuni psihice, a fost condus la o secție de poliție și este cercetat de autorități.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind mesajele de amenințare adresate doamnei Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP, utilizată pentru transmiterea mesajelor.

Situația în cauză este analizată și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT, în vederea stabilirii de elemente specifice unui act terorist, urmând a se dispune în consecință”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea ”din partea partidului AUR”

Actrița Maia Morgenstern a depus o plângere la poliție, după ce a primit un mesaj de amenințare cu moartea pe Internet. Actrița a primit un email semnat de „partidul AUR”, după ce ar fi vorbit despre antisemiţi.

Subiectul mesajului se numeşte „O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat”. Mesajul primit pe e-mail era trimis de „Andrei Illarie” pe toate adresele oficiale de email ale Teatrului Evreiesc de Stat.

Reprezentanţii Alianți pentru Unirea Românilor (AUR) au transmis sâmbătă seara, pe pagina de Facebook a partidului, un comunicat în care arată că este vorba o înscenare şi că sunt alături de Maia Morgenstern.

author avatar
Andreea Vlad
1.186 afisari

1 COMENTARIU

  1. Andrei Ilarie ? Nu cumva e Kostea Sugiuk Tiraspol ? Asta are afectiuni psihice si haureste baliverne si amenintari .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger