AcasăMONDENAdrian Sina confirma, AKCENT s-a destramat: “Mihai si Sorin s-au aliat impotriva...

Adrian Sina confirma, AKCENT s-a destramat: “Mihai si Sorin s-au aliat impotriva mea!”

Trupa Akent s-a destramat. Concertul sustinut de formatie in urma cu o luna, in Ucraina, a fost ultimul sustinut in formula in care au ramas din 2008: Adrian Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei.

Neintelegerile care au aparut acum un an intre membrii trupei nu doar ca nu s-au remediat, ba din contra, s-au agravat si mai mult in ultima vreme ceea ce a dus la destramarea formatiei.

Liderul trupei, Adi Sina, a explicat ce a dus la ruptura care le-a provocat suferinta milioanelor de fani. „Am fost ca fratii, ca o familie, munca pe care o faceam in studio, compozitiile mele le-am impartit cu ei. Ei nu stiu sa compuna. Brandul Akcent l-am initiat in 1999, Mihai si Sorin au venit in 2002. Numele Akcent este inregistrat la OSIM pe numele meu si al casei de discuri Roton. Am fost tradat acum un an, ei m-au tradat foarte urat. Au facut actiuni impotriva mea, a grupului, relatia de prietenie s-a stricat. Nu vreau sa arunc cu noroi in ei. Mihai era cel mai bun prieten al meu, era implicat in tot ceea ce faceam, aveam un business impreuna. El s-a aliat cu Sorin impotriva mea. La un moment dat, Mihai a venit la mine si mi-a zis sa facem cumva si sa renuntam la Sorin, intre timp vad ca ei au ajuns prieteni buni“, a declarat Adi Sina pentru Spynews.ro.

Mai mult, din aceasta vara, Mihai Gruia si Sorin Brotnei sunt asociati la o casa de discuri.

„Acum suntem la final de contract. Am vrut sa evoluez, formula de boy-band ma limita, nu mai puteam evolua, ei nu erau implicati in activitati artistice. Nu mai vreau sa prelungesc contractul cu ei, ci sa ne despartim in relatii bune. Scandalul a pornit de la faptul ca ei nu vor sa accepte faptul ca nu mai poate continua grupul. Am renuntat la serviciile lor care practic erau inexistente. Cand faci muzica pentru bani nu ies proiectele. As fi castigat mult mai multi bani daca lansam singur cele mai bune compozitii ale mele – „My passion“, „Stay with me“, „Jokero“, dar am ales sa le impart cu ei. Acum sunt in studio, inregistrez, saptamana asta voi lansa un single nou sub numele Akcent si voi fi acompaniat de o trupa de instrumentisti. Hotararea de a continua singur sub numele Akcent a fost luata in comun cu casa de discuri Roton, pe parcursul unui an de zile“, a mai spus Sina, potrivit aceleiasi surse.

Foto: urban.ro

author avatar
Alina Costache