AcasăMONDENAdrian Cristea a dat-o de gol pe Bianca Dragusanu! Ce mesaj i-a...

Adrian Cristea a dat-o de gol pe Bianca Dragusanu! Ce mesaj i-a trimis roscata in ziua in care s-a casatorit cu Victor Slav!

Adrian Cristea a aruncat bomba luni dupa-amiaza! Fotbalistul a dezvaluit ce mesaje a schimbat cu Bianca Dragusanu chiar in ziua in aceasta s-a casatorit cu Victor Slav!

„Ea a vrut sa se marite cu Victor din ambitie fata de mine. A vrut sa-mi demonstreze ca poate face asta. Apoi s-a gandit ca o sa ajunga sa-l iubeasca pe Victor. Din pacate, nu a fost asa. Inaine de nunta, m-a sunat de cateva ori si mi-a zis ca renunta, ca vrea sa fuga de la nunta. Ea isi dorea sa se marite cu mine. Noi nu am reusit sa ne casatorim in acesti patru ani cand am fost impreuna din cauza mea. Eu am fost baiatul rau, am fost defect, stricat, eu am fost problema, de asta nu am ajuns sa facem pasul asta. Acum imi pare rau, dar mai important este ca am realizat acest lucru. Am vorbit cu ea de dimineata. I-am spus ‘Buna dimineata!’. Am vorbit mai multe lucruri „, a spus Adi Cristea la Antena 1.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu