AcasăMONDENAdrian Cristea: “Bianca venea la mine in apartament. Victor o astepta! Stiu...

Adrian Cristea: “Bianca venea la mine in apartament. Victor o astepta! Stiu ca ii era frica de el”

Cristea ii da decisiva lui Slav: "Daca se vor impaca, nu mai are sens sa discut despre o noua escapada cu Bianca. Tocmai am primit aviz negativ!"

Adrian Cristea a facut declaratii incendiare despre relatia sa cu Bianca Dragusanu in timp ce aceasta era casatorita cu Victor Slav.

Fotbalistul a povestit ca roscata ii facea vizite in apartament si ca nu l-a iubit niciodata pe Victor. In plus, prezentatorul meteo ar fi urmarit-o tot timpul pe sotia sa si ca a si bruscat-o de cateva ori.

„Bianca imi spunea sa nu o mai caut din cauza lui Victor, dar a doua zi tot ea ma suna. Inca mai avea sentimente pentru mine, nu e un secret acest lucru. Televiziunea era interesata de o nunta, nu conta cum se simt ei, daca sunt fericiti. Inainte de nunta m-a sunat sa imi spuna ca vrea sa renunte, sa fuga, ca nu vrea sa faca asta. Bianca nu a avut puterea sa recunoasca, pacat. Tot aici se ajungea chiar daca nu mergea cu mine la Paris. Nu a simtit dragostea adevarata pentru Victor. Contractul a fost un moment decisiv, s-a semnat cu doua luni inainte de nunta. Nu mai avea ce face. Probabil trebuia sa semneze sume mari daca renunta, Victor probabil era dat afara”, a spus Cristea.

In plus, fotbalistul spune ca sotul Biancai a monitorizat-o non-stop pe sotia sa. „Victor o controla si o monitoriza exagerat, mi-a zis ca e gelos si posesiv. Ne-am vazut des pentru ca nu e greu sa faci asta daca iti doresti. Nu venea deghizata, nu faceam scenarii. Ne vedeam pur si simplu. Am inceput sa ne vedem la 2 saptamani de la nunta, venea la mine la apartament. O aducea cineva. Nu e frumos sa vorbim de asta, e prea intim. Se stie raspunsul deja, intrebarea daca am facut dragoste nu isi mai are rostul. Ne vedeam de 2-3 ori pe saptamana. Cu Victor nu e ok, nici nu stateau impreuna. Dupa nunta, ei nu s-au comportat ca sot si sotie, din cate stiu eu, ei nici nu au avut o noapte a nuntii. Victor stia ca ne vedem, ne-a si prins de multe ori. I-a pus soft pe telefon si gps in masina sa o urmareasca, chiar si in casa a pus. Nu a intrat peste noi niciodata. Bianca i-a cerut divortul din noiembrie pana acum, Victor a refuzat ca sa nu isi strice imaginea, ca nu da bine. Nu voia sa dea satisfactie presei si celor care banuiau divortul. El a vrut sa mai astepte cateva luni, poate chiar un an. Bianca stia ca el o iubeste pentru a era alaturi de ea la orice ora din noapte, ea nu il iubea. Mi-a zis ca nu a fost insarcinata cu el. Bianca a prins frica de sotul ei pentru ca se certau des si tare, am inteles ca a si bruscat-o de cateva ori in momente de furie. Imi spunea ca ii e frica sa nu ii dea palme sau sa o loveasca mai rau. Ii era frica sa se duca acasa, va dati seama ce relatie aveau. Se ferea de el pentru ca stia ca vor incepe certurile si reprosurile”, a spus Adrian Cristea la Acces Direct de la Antena 1.

author avatar
Andra Nesu