AcasăMONDENAdio, Pique și Shakira! Alte două vedete mondiale v-au luat faţa la...

Adio, Pique și Shakira! Alte două vedete mondiale v-au luat faţa la divorţul anului. Partaj de 650 de milioane $. Păreau cuplul perfect (VIDEO)

Tom Brady (45 de ani), unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din istorie, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani) vor divorţa cât de curând. Dacă şi această ruptura se va confirma oficial, atunci acesta va fi divorţul anului. Peste Pique și Shakira, peste Simona Halep şi Toni Iuruc.

Valoarea financiară a rupturii depăşeşte orice imaginaţie: 650 de milioane de dolari.

Gisele, nefericită că Tom nu s-a mai retras

Gisele este decisă să pună capăt relației după ce Brady nu s-a mai retras din activitate, așa cum acesta declara la începutul anului. Aceasta este nemulțumită de acest lucru, considerând că Brady nu-și petrece destul timp alături de ea și de cei doi copii pe care îi au împreună. Cei doi s-au căsătorit în 2009.

Brady are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. Gisele Bundchen este unul dintre cele mai cunoscute și bine plătite modele din lume, având în conturi aproximativ 400 de milioane de dolari.

S-au combinat după un „blind date”

Astfel, în cazul unui divorț între cei doi, aceștia ar trebui să se bată pentru 650 de milioane de dolari la tribunal. Cei doi s-au cunoscut în 2006, în urma unui ”blind date” pus la cale de niște prieteni comuni.

”Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani„, a spus Tom Brady, la începutul anului, despre soţia lui.

author avatar
Andrei Ștefan
3.556 afisari

1 COMENTARIU

  1. Spalatorie de bani cu tarfe din lumea showbiz-ului….cine e prost sa creada asa ceva.Cei care platesc „vedetele” spala banii din reclame

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger