AcasăMONDENAdi de la Vâlcea, revoltat de factura uriașă primită la curent: „Eu...

Adi de la Vâlcea, revoltat de factura uriașă primită la curent: „Eu din aprilie m-am debranșat” – VIDEO

adi de la valceaAdi de la Vâlcea, revoltat de factura uriașă primită la curent: „Eu din aprilie m-am debranșat” - VIDEO

După ce facturile la curent au crescut exagerat, tot mai multe vedete au ieșit în mediul online și au vorbit despre sumele uriașe pe care sunt nevoite să le plătească pentru energia electrică pe care au consumat-o.

Și Adi de la Vâlcea a pățit-o! Cântărețul povestește că a primit mai multe facturi venite de la curent, și are de plătit în total, 3600 lei, pentru trei luni.

Adi de la Vâlcea, factură de aproape 4.000 lei

În condițiile în care, susține el, e debranșat din luna aprilie.

Într-un clip făcut public pe TikTok, Adi de la Vâlcea povestește că, din luna aprilie a acestui an, a ales să își pună panouri fotovoltaice şi să se debranşeze de la curent. În acest fel, contorul nu a mai înregistrat niciun kwh. Cu toate astea, facturile nu au încetat să apară.

„Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane/ lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat.”, spune cântărețul.

@adidelavalceaofficial #5pasidebine #adidelavalceaofficial #fotovoltaice#facturi#viral ♬ sunet original – Adi de la Valcea

De data aceasta, Adi de la Vâlcea este revoltat de majorarea exagerată.

„La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel”, este mesajul transmis de Adi de la Vâlcea, pe pagina sa de TikTok.

author avatar
Andreea Vlad
1.689 afisari

6 COMENTARII

  1. Las’ ca te duci cu regele in India si acolo n- ai nevoie decat de un cearceaf si 2 mp de strada unde sa pui capul…

  2. Ai semnat documentele de reziliere conform legii sau ai tras firele din contoar.
    Așa ce spune el ai e valoarea sau pregătirea lui, numai el știe dar a fost îndrumat corect de antescriitorul de mai sus.
    India este patria mamă și se vor muta acolo

  3. Vad si eu un manelar fara bani… 🤗…
    E un drum bun.
    Ce o sa zica dusmanii ca nu mai ai fara numar?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger