AcasăMONDENAdevaratul motiv pentru care Cristi Minculescu a parasit Iris

Adevaratul motiv pentru care Cristi Minculescu a parasit Iris

Decizia lui Cristi Minculescu de a parasi trupa Iris a pus pe jar lumea muzicala romaneasca. Desi artistul a explicat ca gestul lui nu are in spate motive financiare, apropiatii trupei sustin exact contrariul.

Cristi Minculescu era nemultumit ca primea mai putini bani decat tobosarul Nelu Dumitrescu

In ultimele zile, plecarea lui Cristi Minculescu de la trupa Iris a fost analizata pe toate partile.

Nelu Dumitrescu are cel mai performant si mai scump set de tobe din Romania

Daca unii au speculat ca decizia artistului ar avea in spate motive medicale, Minculescu fiind suspectat ca se lupta cu o boala grava de rinichi, altii au luat in brate teoria lansata de tobosarul Nelu Dumitrescu si anume ca vocalistul era nemultumit de cat castiga. Aceasta din urma teorie este sustinuta si de unii apropiati ai trupei Iris.

Singura data cand tobosarul si-a folosit „jucaria”, o Tama Starclassic, a fost la concertul aniversar „Iris 35 de ani”

Acestia sustin ca Minculescu, omul care a facut trupa celebra, traia cu senzatia ca nu este apreciat financiar la justa lui valoare, artistul gasind jignitor faptul ca Dumitrescu, liderul si fondatorul Iris, castiga mult mai mult.

Picatura care a umplut paharul ar fi fost gestul lui Nelu Dumitrescu de a-si achizitiona un set de tobe exclusivist, in valoare de aproape 20.000 de euro, la care nici macar nu canta. Singura data cand Dumitrescu a folosit „sculele”, comparabile cu orice baterie a unui percutionist de la o trupa mare din lume, cum ar fi Iron Maiden, Rush ori Metallica, a fost la „Iris 35 de ani, spectacolul aniversar„, cand a bateristul avut un solo de 9 minute! In restul timpului, insa, noua baterie s-a dovedit inutila si asta pentru ca e mult prea mare pentru a intra pe scena. De acest adevar, de altfel, s-au convins rockerii inca de la spectacolul de la Ploiesti, cand „mastodontul”, carat la eveniment cu o duba, nu a putut fi adus sub nicio forma in fata publicului, iar Nelu s-a vazut nevoit sa cante tot la vechile lui tobe. Cu alte cuvinte, o achizitie neinspirata, care nu a facut decat sa il starneasca si mai tare pe Minculescu, nemultumit de banii primiti pentru munca sa la Iris. Astazi, trupa va sustine, la Iasi,  ultimul sau concert avandu-l ca vocalist pe Cristi, artistul urmand a fi inlocuit de Toni Seicarescu. Nemultumiti de aceasta miscare, fanii promit sa faca tot ce le sta in putinta pentru a obtine revenirea lui Minculescu la Iris.

author avatar
Mihaela Grigorescu