Cauta

Adelina Pestritu, la un pas sa faca stop cardiac: „Am crezut ca mor!”

Aflata pe Litoral pentru o sedinta foto, Adelina Pestritu a trecut prin spaima vietii atunci cand a fost anuntata ca Nobby, catelusa ei, pe care o lasase in camera de hotel, a ajuns direct pe acoperisul cladirii.

Fosta iubita a lui Liviu Varciu a povestit ca a fost la un pas sa-si piarda animalul pe care-l lasase in hotel, cat timp ea a participat la o sedinta foto, pentru un nou catalog vestimentar, care a avut loc pe o plaja din Mamaia, duminica.

Pentru cateva secunde, afland ca Nobby se afla pe acoperisul hotelului, vedeta s-a gandit la tot ce poate fi mai rau, si a marturisit chiar ca se astepta la o tragedie. “In timpul sedintei foto am lasat-o pe Nobby la hotel, iar fetele care au facut curatenie in camera au lasat usa de la balcon deschisa. Raluca, la un moment dat, a spus ca merge la hotel sa doarma o ora ca urma sa conduca pana la Bucuresti, pe drumul de intoarcere. Cand a ajuns la hotel m-a sunat urland. Ca cine a uitat usa deschisa, ca Nobby este pe acoperisul de la terasa hotelului. Am inlemnit de-a dreptul. Am avut un soc, pentru ca nu stiam ce urmeaza sa imi spuna… daca e teafara sau trebuie sa ma astept la o tragedie. Dar cand mi-a zis ca au gasit-o la timp, mi-am revenit. Au gasit-o la timp. Am crezut ca mor, nu altceva. Au anuntat-o ospataritele ca e pe acoperis si ca mai are putin si cade. Numai eu stiu cum m-am simtit in clipele alea”, a povestit Adelina, potrivit WOWbiz.ro.

Pentru Adelina, Nobby este ca si un copil care o insoteste pretutindeni, chiar si atunci cand merge in strainatate, iar atunci cand calatoreste cu avionul, la diverse evenimente, bruneta le cere organizatorilor si bilet pentru catelusa ei.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version