Cauta

Adelina Pestritu, alunga duhurile rele cu ajutorul tatuajelor

Dornica sa isi recapete echilibrul si sa nu se mai confrunte cu probleme sentimentale sau de sanatate, prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi“ a ajuns sa creada intr-o supersititie, conform careia numarul par de tatuaje aduce ghinion.

Adelinei Pestritu ii merge bine pe plan profesional
Si cum in ultima perioada a avut parte de esecuri sentimentale, dar si de un accident stupid in urma caruia a recurs la o operatie de rinoplastie, Adelina Pestritu a decis sa treaca din nou pragul unui atelier de tatuaje. Vedeta Kanal D se gandeste ca inscriptia cu numarul 7, de pe corpul ei, sa reprezinte un mesaj in limba araba si sa fie localizat pe partea dorsala a antebratului. „ Toate tatuajele pe care mi le-am facut au o semnificatie pentru mine,insa cel de pe gat este cel de suflet, reprezentand initialele numelui fratelui, mamei si tatalui meu. Inainte sa-mi fac primul tatuaj eram total impotriva lor, iar dupa ce l-am facut pe primul au urmat si altele.

 

 

Categoric devii dependenta. Am auzit ca nu este bine sa ai un numar de tatuaje cu sot, iti poarta ghinionsi tocmai de aceea o sa-l fac si pe al saptelea. Ma voi inspira din intamplarile petrecute in  viata mea. Vreau sa-mi scriu ceva in araba“, a declarat Adelina Pestritu pentru „National“. Bruneta are o inscrititie in zona intima, sintagma „ love is my secret“ pe sold, un fluture din profil pe antebrat- desen care a acoperit numele fostului sot, Liviu Varciu, 3 stelute pe picior, mesajul „ amor por siempre“ pe omoplat si initialele membrilor familiei stilizate pe gat.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version