AcasăMONDENActrita Meryem Uzerli va deveni mamica: „Sultana Hurrem” din „Suleyman Magnificul, ...

Actrita Meryem Uzerli va deveni mamica: „Sultana Hurrem” din „Suleyman Magnificul, insarcinata in patru luni

Frumoasa Meryem Uzerli, pana in primavara interpreta sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, asteapta cu nerabdare clipa cand isi va strange la piept bebelusul.

Meryem Uzerli, alaturi de jurnalista Ayse Arman, prima careia i-a marturisit ca va deveni mamica

Cu un ochi rade, cu altul plange. Aceasta este povestea frumoasei Meryem Uzerli, cea care ne-a incantat cu prestatia sa actoriceasca din  serialul „Suleyman Magnificul”, in care a interpretat-o pe nabadaioasa  Hurrem. Actrita este insarcinata in patru luni si planuieste sa isi creasca de una singura copilul.

Actrita a slabit mult fata de perioada in care juca in „Suleyman Magnificul”

Asta, pentru ca, asa cum relata inca de acum cateva saptamani ziarul „National”, Meryem s-a despartit de afaceristul Can Ates, considerat de unii drept un geniu rau, care a profitat de  sentimentele actritei, a cautat sa o indeparteze din serial si a si inselat-o cu cine i-a iesit din cale. Vestea ca urmeaza sa devina mamica a fost data chiar de Meryem, aflata in Germania, unde cauta sa se puna pe picioare dupa ce a fost diagnosticata cu oboseala cronica. Din nefericire, la epuizarea actritei, datorata miilor de ore pe care le-a petrecut pe platourile de la „Suleyman Magnificul”, s-a adaugat si o tristete sfasietoare, cauzata de infidelitatea fostului iubit, suferinte care au aruncat-o pe roscata intr-o depresie cumplita.

Meryem Uzerli s-a despartit de afaceristul Can Ates dupa ce a descoperit ca acesta a inselat-o

Luptatoare din fire, insa, Meryem a decis sa urmeze exemplul sultanei Hurrem si sa nu se lase dobarata de necazuri. Pentru ea si pentru copilul care va veni pe lume in scurt timp. Discreta si delicata, turcoaica a refuzat sa arunce cu noroi in Ates, desi poate ca afaceristul ar fi meritat. Intrebata care au fost motivele pentru care a decis sa paraseasca intempestiv serialul care i-a adus celebritatea , Uzerli a povestit ca ajunsese la capatul puterilor. „Am fugit pentru ca nu mai rezistam. Trebuia sa ma salvez. Simteam ca ma afund tot mai mult. A trebuit sa fug pentru viata mea”, a povestit actrita, care nu poate privi imagini din „Suleyman Magnificul” fara sa izbucneasca in lacrimi. Si daca ea sustine ca motivul pentru care a renuntat la „Suleyman” a fost cu adevarat epuizarea, apropiatii ei sustin altceva. Respectiv ca, profitand de starea ei de epuizare, Ates a imboldit-o sa renunte la film, poate chiar si la cinematografie in general, si sa i se dedice lui. Indragostita, Meryem nu s-a uitat in urma si i-a facut pe plac iubitului. Acesta, insa, s-a dovedit un tradator, care a inselat-o cu prima iesta in cale. Revenita acasa, la Berlin, Meryem incearca acum sa isi vindece ranile si sa priveasca spre viitor cu incredere.

author avatar
Alina Creanga