AcasăMONDENActrița din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe lac. Fiul...

Actrița din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe lac. Fiul ei plutea în derivă pe apă

Glee

Actriţa Naya Rivera, cunoscută publicului român pentru rolul Santanei Lopez din serialul Glee, este dată dispărută după o plimbare pe un lac din California.

Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost dată dispărută miercuri, după o plimbare pe lacul Piru. Alături de ea se afla și fiul său în vârstă de 4 ani. După trei ore, un martor a anunțat autoritățile că a observat o barcă în derivă la bordul căreia se află doar un copil, potrivit Daily Mail.

O echipă de scafandri a declanșat o operațiune de salvare, fiind folosite și elicoptere. Scafandrii au căutat-o ore în șir, fără niciun rezultat. Autoritățile iau în calcul un posibil înec.

Fiul actriței Naya Rivera le-a povestit salvatorilor că a înotat împreună cu mama sa, dar aceasta nu a mai revenit pe barcă. Potrivit autorităților, copilul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperit și vesta pentru adulți.

Cine este Naya Rivera

Naya Rivera
Naya Rivera

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”. Celebritățile, inclusiv partenerul ei din „Glee”, Harry Shum Jr., și-au arătat îngrijorarea pe rețelele de socializare. Naya Rivera fusese căsătorită cu actorul Ryan Dorsey.

author avatar
Andreea Vlad
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger