Cauta

Actor celebru din serialul „Anatomia lui Grey”, desemnat de People drept „cel mai sexy bărbat în viață”

sursa foto: Facebook/Patrick Dempsey

S-a aflat numele celui desemnat, în acest an, drept „cel mai sexy bărbat în viață” de către o revistă cunoscută la nivel mondial.

Și anume că revista People l-a desemnat pe actorul Patrick Dempsey, al cărui nume e celebru în rândul fanilor serialului „Grey’s Anatomy” – „Anatomia lui Grey”, drept cel mai sexy bărbat în viață, în 2023. Actorul american are 57 de ani.

Și a fost prezentat în această nouă postură a sa în ediția de marți a „Jimmy Kimmel Live!”, după ce publicul prezent în platou i-a adresat lui Dempsey, a cărui voce și față erau ascunse, întrebări pentru a-i ghici identitatea, potrivit CNN.

„Complet șocat”

„Sunt fericit că au luat o decizie și că m-au ales pe mine anul acesta”, a mărturisit actorul.
Dempsey a mai spus că familia lui s-a amuzant când a aflat de noul său titlu: „Au râs destul de tare”.

Starul din „Grey’s Anatomy” a mărturisit, într-un interviu publicat marți de People că – prima oară când a auzit vestea – a fost „complet șocat”.

Numele lui Dempsey este celebru pentru rolul doctorului Derek Shepherd din serialul „Grey’s Anatomy”. De asemenea, joacă rolul pilotului italian de curse Piero Taruffi în filmul biografic „Ferrari”, care va fi lansat în decembrie.

Cât despre noul titlul pe care se poate spune că și-l trece în palmares, Demsey îl preia de la Chris Evans, actorul american care a fost desemnat în 2022 drept „cel mai sexy bărbat în viață”.

Ultimele stiri

  • Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)
  • Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?
  • S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă
  • Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează
  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să primească vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Exit mobile version