AcasăMONDENActor celebru din serialul „Anatomia lui Grey”, desemnat de People drept „cel...

Actor celebru din serialul „Anatomia lui Grey”, desemnat de People drept „cel mai sexy bărbat în viață”

S-a aflat numele celui desemnat, în acest an, drept „cel mai sexy bărbat în viață” de către o revistă cunoscută la nivel mondial.

Și anume că revista People l-a desemnat pe actorul Patrick Dempsey, al cărui nume e celebru în rândul fanilor serialului „Grey’s Anatomy” – „Anatomia lui Grey”, drept cel mai sexy bărbat în viață, în 2023. Actorul american are 57 de ani.

Și a fost prezentat în această nouă postură a sa în ediția de marți a „Jimmy Kimmel Live!”, după ce publicul prezent în platou i-a adresat lui Dempsey, a cărui voce și față erau ascunse, întrebări pentru a-i ghici identitatea, potrivit CNN.

„Complet șocat”

„Sunt fericit că au luat o decizie și că m-au ales pe mine anul acesta”, a mărturisit actorul.
Dempsey a mai spus că familia lui s-a amuzant când a aflat de noul său titlu: „Au râs destul de tare”.

Starul din „Grey’s Anatomy” a mărturisit, într-un interviu publicat marți de People că – prima oară când a auzit vestea – a fost „complet șocat”.

Numele lui Dempsey este celebru pentru rolul doctorului Derek Shepherd din serialul „Grey’s Anatomy”. De asemenea, joacă rolul pilotului italian de curse Piero Taruffi în filmul biografic „Ferrari”, care va fi lansat în decembrie.

Cât despre noul titlul pe care se poate spune că și-l trece în palmares, Demsey îl preia de la Chris Evans, actorul american care a fost desemnat în 2022 drept „cel mai sexy bărbat în viață”.

311 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri