AcasăMONDENA murit Aaron Carter, cântărețul și fratele lui Nick de la Backstreet...

A murit Aaron Carter, cântărețul și fratele lui Nick de la Backstreet Boys. Avea doar 34 de ani! (VIDEO)

A murit Aaron Carter, cântărețul și fratele lui Nick de la Backstreet Boys. Avea doar 34 de ani!

Aaron Carter, care avea doar 34 de ani, a fost găsit mort în cadă în casa sa din Lancaster, California. Forțele de ordine au transmis că au primit un apel prin numărul de urgență 911, sâmbătă la ora 11, în care erau alertați că „un bărbat s-a înecat în cadă”.

La fața locului au fost deplasați și criminaliști, dar nu există nicio informație sau dovezi care să indice o crimă.

A avut mari probleme cu drogurile

Aaron Carter a atins faima în lumea muzicii pop încă de pe vremea în care era doar un copil. Primul album l-a realizat la vârsta de doar 9 ani. El a devenit faimos în anii ’90, când a lansat patru albume de studio

În trecut, Aaron Carter s-a luptat cu dependența de stupefiante, având probleme legale și intrând în reabilitare. În anul 2013, artistul a depus o petiție de faliment pentru datorii de milioane de dolari.

Suferea de boli psihice

În urmă cu trei ani el dezvăluise că suferă de mai multe boli psihice și că i-a fost prescris „Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazadone și Omezprazol”.

„Este un moment foarte greu. Încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza decesului. Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm că fanii își vor îndrepta gândurile și rugăciunile familiei sale”, au transmis reprezentanții lui Aaron Carter.

author avatar
Andrei Ștefan
340 afisari

7 COMENTARII

  1. Altul care nu mai putea de bine
    Sigur nu-si facea griji ca orice amarastean care se gandeste indelung ce sa platesca intai ,facturile uriase la curent si gaze sau painea cea de toate zilele scumpita si ea excesiv

  2. A tras prea mult pe nas sau si a bagat in vene putin mai mult pina i a crapa inima in el ,anul trecut in tara drogatilor au murit de la over dose peste 90 de mii de persoane sub 25 ani

  3. AARON ASTA ESTE ITIC STRUL BENIAMIN MOISE SI DAVID
    DIN SECTA CIVILA FARA BULETIN DE GROELANDA.
    SUNATI LA OO 1234 23.RASPUNDE NEATANIANU LEOTION,CU TAXA INVERSA.
    ASTEPTAM PROVINCIA ALASKA SI GETAX,TEXAS,LAMPAX SI GATA

  4. AARON ASTA ESTE ITIC STRUL BENIAMIN MOISE SI DAVID,
    DIN SECTA CIVILA FARA BULETIN DE GROELANDA.
    SUNATI LA OO 1234 23.RASPUNDE NETANIAHUL -LEOTION,CU TAXA INVERSA.
    ASTEPTAM PROVINCIA ALASKA,GETAX,TEXAS,LAMPAX,XANAX… SI GATA

  5. De vreo saptamana avea carnetul luat , prins fiind beat la volan! Se droga si se imbata des! Ambele vicii l-au dereglat psihic..De copil sa ai milioane de $, si sa nu poti gestiona viciile inerente: femei,droguri ,alcool..Menajera l-ar fi gasit mort in cada, si a anuntat politia, in presa engleza e si conv.ei cu operatoarea de la 911.. A murit fara sa faca rau la nimeni in viata lui , Dumnezeu sa-i ierte greselile..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger