AcasăMONDENCOVID 19 încaieră vedetele din România. Păruială generală în „lumea bună” a...

COVID 19 încaieră vedetele din România. Păruială generală în „lumea bună” a Capitalei!

După ce Andrei Ștefănescu a fost internat în spital fiind testat cu coronavirus au început să apară zvonuri prin care acesta este acuzat că totul ar fi o făcătură. Unele dintre aceste acuze au fost lansate în mediul online chiar de Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, una dintre vedetele de la Pro Tv.

Olivia Steer, și ea o fostă vedetă la Pro Tv, este cunoscută ca fiind o luptătoare anti-vaccinare, poziție controversată cu care s-a afișat public de mai multe ori. Aceasta a spus că Andrei Ștefănescu joacă un „rol” și nu este adevărat că este infectat cu noul coronavirus.

Andrei Ștefănescu o face praf pe Olivia Steer

În acest context, Andrei Ștefănescu a  avut o intervenție online la un post de televiziune și și-a exprimat punctul de vedere.

„Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu, am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a declarat el.

De asemenea, Andrei Ștefănescu a mai spus că nu s-ar fi așteptat la o așa reacție din partea Oliviei Steer, mai ales că avea o părere bună despre ea.

Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva?

Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a spus Andrei Ștefănescu.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș. Focar de COVID 19 la Antena 1?

Reamintim că și Marcel Pavel a fost acuzat că joacă un rol dintr-o mare strategie după ce a spus că are infecție cu noul coronavirus.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș sunt doar câteva vedete din showbiz-ul românesc aflate într-o situație dificilă fiind suspecte de infectare cu coronavirus.

author avatar
Eli Dan Davidescu
707 afisari

2 COMENTARII

  1. Feriti-va, purtați masti, la munca manusi, pastrati distanta dezinfectat-va des dacă nu vreti sa suferiti. Iti spui mereu in minte – e Ianuarie nu tre sa fac viroza.
    -e Ianuarie nu tre sa fac viroza
    -e ianuarie nu tre sa fac viroza
    Ca o rugăciune sa fie asta.
    Numai asa te pastrezi in lupta cu garda sus. Vegheati sau dormiti in picioare ca calu.

  2. E o lupta continua cu un inamic biologic.
    Folositi playbackul indepartati microfonul sau folosiți microfoane de distanta nu va pupati fetelor, opriți conditionala la vila sau plato, pastrati distanta la emisie, masca cand nu filmati sau stati, schimbati echipajul la 14 zile, folosiți UV curata aerul si spry cu alchool de refresh or biocid gazos, si mai am 1000 de sfaturi nu incap dar am ales cateva mai speciale… Uite nu dai autograf nu faci sau intri in multime, etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger