AcasăMONDENA cerut-o Stefan Banica Jr? Lavinia Parva, surprinsa cu verigheta pe deget!...

A cerut-o Stefan Banica Jr? Lavinia Parva, surprinsa cu verigheta pe deget!

Nu au confirmat deocamdata informatiile cum ca relatia lor ar fi trecut la un alt nivel, insa Lavinia Parva s-a afisat in public purtand pe deget o verigheta despre care apropiatii lor sustin ca ar fi primita de la Stefan Banica Jr.

Extrem de reticent, Stefan Banica Jr a refuzat sa confirme faptul ca ar fi logodit cu Lavinia, insa a facut o declaratiei care lasa loc de interpretari. Invitat intr-o emisiune Tv, acum cateva zile, acesta a precizat: “De cate ori iubesc, sunt logodit”. Si semn, ca nu a exagerat deloc atunci cand a facut aceste afirmatii sta chiar verigheta pe care cantareata o poarta cu mandrie pe deget, chiar si atunci cand se afla pe scena.

“Sunt logoditi de mult timp, iar Lavinia poarta verigheta aceea pe deget de atunci. Nu se mai desparte de ea”, a declarat o sursa apropiata cuplului, citata de libertatea.ro.

Si asta se vede cu ochiul liber. Prezenta, miercuri seara, la o campanie al carei scop este sa aduca in atentia publicului frumusetea naturala, Lavinia Parva a etalat, pe degetul inelar, o verigheta, de care pare foarte atasata. Astfel, in timp ce canta, vedeta o mai atingea din cand in cand, semn ca pentru ea inseamna foarte mult micuta bijuterie.

author avatar
Alina Costache