AcasăMONDENA bătut-o Pepe pe Raluca Pastramă? De ce a cerut bruneta ordin...

A bătut-o Pepe pe Raluca Pastramă? De ce a cerut bruneta ordin de protecţie împotriva vedetei?

PepeA bătut-o Pepe pe Raluca Pastramă? De ce a cerut bruneta ordin de protecţie împotriva vedetei?

Divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă începe să se transforme într-o despărţire cu scandal. Există suspiciuni că artistul ar fi fost violent cu soţia lui.

Raluca Pascu, fostă Pastramă, soţia lui Pepe (Ionuţ Pascu), a fost bătută pe stradă de soţul gelos, motiv pentru care a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112, solicitând intervenţia Poliţiei.

Bruneta ar fi fost agresată fizic de soţ în plină stradă

Ruptura dintre Raluca şi Pepe a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Pepe a postat pe YouTube un clip video în care a anunţat că Raluca a decis să pună capăt relaţiei dintre ei, chiar dacă, în opinia lui „nu există un motiv major, real” de divorţ.

La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie„, se arată într-o informare a Poliţiei.

Pepe şi Raluca divorţează după un mariaj de 8 ani

La opt ani de la nunta cu Raluca Pastramă, Pepe anunță divorțul de femeia cu care are două fetițe. Anunțul a fost făcut chiar de artist, prin intermediul unui clip video. Conform declarațiilor acestuia, Pepe nu a dorit să divorțeze și a făcut tot posibilul să își salveze căsnicia, însă soția lui este determinate să nu mai acorde o nouă șansă relației:

Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal.

Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în clipul de pe Youtube.

author avatar
Andrei Ștefan