„Casnica” Andreea Moldovan, izolata de fostii concurenti de la MasterChef
Casnica Andreea Moldovan este ocolita de fostii colegi din competitie, nimeni nu pomeneste daca s-a intalnit sau a vorbit cu ea dupa terminarea concursului.
Cea mai contestata prezenta din concursul MasterChef, Andreea Moldovan, traieste intr-o izolare fata de fostii concurenti, insa toti vorbesc cu bucurie despre ceilalti colegi si despre experientele lor comune, de dupa concurs.
Andreea nu participa nici macar la intalnirile de grup, dar continua sa vorbeasca despre un proiect secret si despre cresterea fetitei sale.
Bogdan Alexandrescu (Dexter) lucreaza in noul restaurant al lui Chef Florin Dumitrescu, alaturi de Alex Petricean (D’Artagnan).
Dexter povesteste: „Gatim si montam farfuriile sub atenta supraveghere a lui Chef Florin, care, daca nu este multumit (ceea ce nu s-a intamplat pana acum), le intoarce”. Alex, pana sa ajunga la Chef Florin, a facut o scoala de atestare profesionala in gastronomie si a practicat in restaurantul unui hotel de 5 stele.
Profesorul Alex Cirtu este in continuare felicitat pe strada. Are in plan cateva proiecte de caritate pe care sa le puna in aplicare cu fostii colegi din concurs, iar acestia i-au raspuns pozitiv la propunere.
Flavia Meterez s-a la inscris doctorat
I-ar placea sa introduca in scoli gastronomia ca disciplina, sa le ofere copiilor „oportunitatea de a manca o mancare calda macar o data pe zi” si viseaza la o proprie emisiune de gatit.
Marele castigator al primei editii MasterChef, Petru Buiuca, este inca in asteptarea banilor pentru titlu.
Isi construieste parteneriate pentru viitoarea platforma si se distreaza gatind. Flavia Meterez s-a intors la viata de artist si la scoala, fiind in anul II de doctorat. Viseaza sa viziteze Documenta de la Kassel, Bienala de la Venetia, cea de la Paris.
Mimi Nicolae se pregateste sa faca niste cursuri gastronomice, dar deocamdata se bucura de intalnirile sporadice cu fostii colegi.
Mehrzad Moghazehi asteapta concretizarea unei propuneri din provincie pentru un contract de imagine. Pana atunci, participa la tot felul de concursuri prin tara cu alti concurenti.
Pana strange banii necesari unei viitoare afaceri, Gabi Godeanu se ocupa de rotiseria “Halal”, unde gateste mancare rafinata la pret accesibil. Simpaticul Sidia Sissoko a facut deja o scoala gastronomica pe care a terminat-o cu 10.
Viseaza sa se faca bucatar-sef, scolindu-se si strangand un portofoliu culinar. Spune ca uneori bucataria lui seamana cu un laborator de experimente chimice extreme.
Chef Florin scoate o carte de bucate
Pana atunci mai scapa cate o reteta pe adresa lui de facebook. In urma cu doar cateva zile a postat secretul facerii unei delicioase supe de porumb, pe care a oferit-o clientilor din restaurantul sau. Insa spune ca e zgarcit cu retetele, pentru ca le strange pentru o carte.
Legea răspunderii magistraților a fost, dintotdeauna, cartoful fierbinte de la Ministerul Justiției. Nimeni n-a avut curajul să arunce o privire peste activitatea judecătorilor și...