AcasăJUSTIȚIEZi decisivă în procesul lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în ziua...

Zi decisivă în procesul lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în ziua în care magistrații trebuiau să pronunțe verdictul

Mario IorgulescuZi decisivă în procesul lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în ziua în care magistrații trebuiau să pronunțe verdictul

Tribunalul Bucureşti a amânat verdictul în dosarul în care Mario Iorgulescu e judecat pentru omor. Pronunţarea a fost amânată pentru vineri, 10 februarie.

Sentința în dosarul lui Mario Iorgulescu se amână cu încă două zile, potrivit informațiilor publicate azi dimineață pe portalul Tribunalului Bucureşti. „În baza art. 391 alin. (3) Cod procedură penală, amână pronunţarea la data de 10.02.2023”, anunță instituția.

Pronunțarea verdictului, amânată cu două zile

Mario Iorgulescu se află în Italia din 2019 şi e dat în urmărire de poliție. În aprilie 2021 el a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare într-un alt dosar, în care era acuzat de complicitate la sechestrarea unui bărbat.

Procesul s-a încheiat pe 13 ianuarie anul acesta. La ultimul termen, avocaţii lui Mario Iorgulescu au cerut ca el să fie tras la răspundere pentru ucidere din culpă, nu pentru omor. Instanța le-a respins solicitarea.

Procurorul a cerut ca Mario Iorgulescu să fie condamnat la o pedeapsă orientată către maxim. „A dat dovadă de indiferență criminală şi a considerat că toți ceilalți participanți la trafic trebuie să se dea la o parte din calea sa”, a argumentat magistratul.

author avatar
Andreea Vlad
955 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu este nevoie să cunoști amănunțit legile. În cazul de față un individ – CONDUCÂND O MAȘINĂ CU VITEZĂ NEPERMISĂ, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI A DROGURILOR A U C I S o persoană.. Punct. Este un CRIMINAL. Indiferent ce vor decide judecătorii.

    • nu:
      „apartinatorii” au facut tam-tam,
      l-au ascuns,
      ASTA INSEAMNA APARARE!
      (pentru cei satisfacuti de „justitie”)

  2. „(1) Hotărârea se pronunță, după redactare, în ședință publică de către președinte sau de către alt membru al completului de judecată desemnat de președinte, asistat de grefier, care va citi dispozitivul hotărârii,
    sau se pronunță PRIN PUNEREA ACESTEIA LA DISPOZITIA PARTILOR, a persoanei vătămate și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței. ”

    nu:
    -pronuntzare exact aia inseamna,TREBUIE SA VORBEASCA!

    -repede,repede,
    exceptie de neconstitutionalitate:
    in lege exista doar motivul AMANARII pronuntarii nu si cel al NE-PRONUNTARII IN SEDINTA PUBLICA!
    (asa e si in civil….)

    (sau vom ajunge sa fim judecati „la secret”;
    DE REGULA!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger