Cauta

ULTIMA ORĂ! Sumă mare de bani în portbagajul mașinii lui Murad!

Continuă scandalul de la Mangalia, acolo unde oameni din staff-ul lui Mohammad Murad au refuzat să deschidă portbagajul unui jeep care purta la vedere un panou cu numărul poziției acestuia pe buletinul de vot.

Astfel că a fost nevoie de prezența procurorilor și de sigilarea și transportul mașinii la Secția de Poliție. Iar după cum susțin sursele noastre, în timp ce Leonard Buianu a dat deja primele declarații- dar după care a solicitat intervenția Ambulanței, motivând că i s-a făcut rău – oamenii legii au găsit o importantă sumă de bani în portbagajul mașinii din staff-ul lui Murad!! Bani suspectați a fi folosiți pentru a fi împărțiți drept mită electorală!

Flimul preluării mașinii de către anchetatori

Murad, probleme cu Politia!

Circ total făcut de către candidatul independent la Primăria Mangalia,Mohamamd Murad și unul dintre oamenii săi de încredere, Leonard Buianu, după ce acesta din urmă a fost oprit de Poliție în trafic.

Existând indicii temeinice că ar fi continuat campania electorală în chiar ziua votului, după ce jeep-ul cu care se deplasa avea la vedere un panou cu numărul poziției la care este trecut Murad. Cel care s-a deplasat imediat la fața locului vociferând, fără ca staff-ul său să accepte să deschidă portbagajul mașinii, pentru a  se putea astfel verifica suspiciunile privind săvârșirea infracțiunii de mită electorală. Astfel că s-a ajuns la o situație absolut halucinantă, cu Mohammad Murad și oamenii săi refuzând să se supună unui control în trafic al Poliției! Astfel că oamenii legii continuă să insiste a se respecta procedurile legale. Mohammad Murad fiind astfel pur și simplu reținut lângă mașina omului său de încredere, în timp ce oamenii săi ”s-au pus pe telefoane”!

c118b752 5b1c 4f29 b5b6 199d8c0b6d9

 

382c2ffa dc11 4e3a af1b 3b451cb8309

32de1f31 5138 44d1 8619 3321796793b

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version