AcasăJUSTIȚIEULTIMA ORĂ! Sumă mare de bani în portbagajul mașinii lui Murad!

ULTIMA ORĂ! Sumă mare de bani în portbagajul mașinii lui Murad!

Continuă scandalul de la Mangalia, acolo unde oameni din staff-ul lui Mohammad Murad au refuzat să deschidă portbagajul unui jeep care purta la vedere un panou cu numărul poziției acestuia pe buletinul de vot.

Astfel că a fost nevoie de prezența procurorilor și de sigilarea și transportul mașinii la Secția de Poliție. Iar după cum susțin sursele noastre, în timp ce Leonard Buianu a dat deja primele declarații- dar după care a solicitat intervenția Ambulanței, motivând că i s-a făcut rău – oamenii legii au găsit o importantă sumă de bani în portbagajul mașinii din staff-ul lui Murad!! Bani suspectați a fi folosiți pentru a fi împărțiți drept mită electorală!

Flimul preluării mașinii de către anchetatori

Circ total făcut de către candidatul independent la Primăria Mangalia,Mohamamd Murad și unul dintre oamenii săi de încredere, Leonard Buianu, după ce acesta din urmă a fost oprit de Poliție în trafic.

Existând indicii temeinice că ar fi continuat campania electorală în chiar ziua votului, după ce jeep-ul cu care se deplasa avea la vedere un panou cu numărul poziției la care este trecut Murad. Cel care s-a deplasat imediat la fața locului vociferând, fără ca staff-ul său să accepte să deschidă portbagajul mașinii, pentru a  se putea astfel verifica suspiciunile privind săvârșirea infracțiunii de mită electorală. Astfel că s-a ajuns la o situație absolut halucinantă, cu Mohammad Murad și oamenii săi refuzând să se supună unui control în trafic al Poliției! Astfel că oamenii legii continuă să insiste a se respecta procedurile legale. Mohammad Murad fiind astfel pur și simplu reținut lângă mașina omului său de încredere, în timp ce oamenii săi ”s-au pus pe telefoane”!

 

author avatar
Andrei Coman
2.916 afisari

2 COMENTARII

    • Unde-s banii fratilor ca nu vad nimic. Doar unii care zic ca in masina sunt bani, bine ca n-au zis ca are un porc acolo

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger