AcasăJUSTIȚIEVictor Ponta a dat lovitura! De ce trebuie să primească 80.000 de...

Victor Ponta a dat lovitura! De ce trebuie să primească 80.000 de euro de la Marian Vanghelie

Victor-Ponta Marian-VanghelieVictor Ponta a dat lovitura! De ce trebuie să primească 80.000 de euro de la Marian Vanghelie

Victor Ponta trebuie să primească o adevărată avere în urma unui proces pe care l-a avut cu Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca Vanghelie să-i plătească fostului premier despăgubiri de 80.000 de euro, pentru o declaraţie pe care fostul edil a făcut-o la o emisiune TV. Decizia nu e definitivă.

Ce a spus Vanghelie despre Ponta?

Este vorba de un proces civil, în care Victor Ponta l-a dat în judecată pe fostul primar, după ce acesta din urmă a declarat într-o emisiune TV că, pe vremea când lucra la Guvern, Victor Ponta ar fi luat bani de la afacerişti.

Admite cererea. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 80.000 euro cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral produs. Obligă pârâtul să publice pe cheltuiala sa într-un ziar de larg tiraj naţional hotărârea pronunţată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti-Secţia a V-a civilă„, se arată în decizia tribunalului.

Ponta şi-a anunţat victoria pe Facebook

Victor Ponta a anunțat pe pagina de Facebook că a câștigat procesul cu Marian Vanghelie. Fostul prim-ministru a precizat că va dona banii unor asociaţii şi fundaţii care se ocupă de copiii abandonaţi.

Mă bucur că în România încă se poate face dreptate – şi că sunt judecători care, aplicând legea, nu se tem să îi pună la punct pe cei care cred că tupeul, banii şi agresivitatea rezolvă totul în ţara noastră!

Anunţ oficial că voi executa această sentinţă prin toate mijloacele legale şi că voi dona toţi banii astfel obţinuţi, 80.000 de euro, de la Marian Vanghelie, către asociaţiile şi fundaţiile care se ocupă de copiii abandonaţi!

Va fi prima dată când banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care chiar are nevoie şi merită!„, a zis Ponta.

author avatar
Andrei Ștefan