AcasăJUSTIȚIEVeste proastă pentru Liviu Dragnea din direcția instanței, chiar în Săptămâna Mare

Veste proastă pentru Liviu Dragnea din direcția instanței, chiar în Săptămâna Mare

Veste proastă pentru Liviu Dragnea din direcția instanței, chiar în Săptămâna Mare (sursa foto: playtech.ro)

Fostul lider al PSD-ului a aflat, marți, decizia Judecătoriei Sectorului 5, care a analizat – și respins – cererea acestuia privind liberarea condiționată. Se poate vorbi, așadar, despre o veste proastă primită de către Liviu Dragnea, chiar înainte de Sărbătorile Pascale.

Judecătoria Sectorului 5 a respins, ”ca neîntemeiată” solicitarea privind liberarea condiționată a lui Liviu Dragnea. Se așteaptă ca apărarea legală a fostului număr 1 în cadrul Partidului Social Democrat să conteste această hotărâre a instanței, având această opțiune, în termen de 3 zile de la comunicare.

Undă verde din partea Comisiei de la Rahova

Decizia de marți a instanței – una, așadar, nedefinitivă – vine după ce, săptămâna trecută, Dragnea primise aviz favorabil din direcția Comisiei de specialitate de la Penitenciarul Rahova.

La cel moment, Codrin Ștefănescu, apropiat al fostului lider PSD și fost secretar general al formațiunii politice, în perioada în care Dragnea era la cârma partidului, transmisese, scurt, via Facebook, următorul mesaj: ”A primit aviz favorabil din partea Comisiei de eliberare condiționată! Îl așteptăm acasă curând! Asta am vrut să vă anunț!”

Vă amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2017, la trei ani și jumătate de închisoare, în dosarul angajărilor considerate a fi fost fictive, de la Protecția Copilului – DGASPC – Teleorman. Hotărârea definitivă a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

324 afisari

7 COMENTARII

  1. Păi, dacă a fost închis în 2017, a cam ispășit, că se fac patru ani anul ăsta, nu?

  2. Era de asteptat, doar e PSD-ist. Si conform spuselor lui johannis si a neomarxistilor tot ce e psdist trebuie sa moara. Pai mai crede cineva in justitia romana? Cica dragnea nu s-a rebilitat. In schimb s-au ,,reabilitat” nutu camataru, sile camataru, corduneanu, si toti interlopii care sunt eliberati inainte de a indeplini conditiile.

  3. doar pt faptul ca i au incalcat dreptul la vot pe care il are ultimul om din Romania e la vedere ca e un condamnat politic la comanda de sus ,sus dar justitia ii va ajunge pe toti ca doar istoria nu s a inventa azi !!!!!!!

  4. N-am nimic cu Dragnea, ca era un fel de dictator mai mic, un pic arogant, si-a facut-o cu mana lui, cand a avut ocazia sa-l suspende pe sasalau, a dormit in papuci, era clar ca a ublat sasu dupa el, cu referendumul, DNA- ul, punandu-i pe oameni sa jure pe biblie ca au votat, condamnandu-l fictiv cu suspendare, cautdu-i nod in papura, pana i-au gasit fiind denuntat[ am citit ca denuntatorul a murit intr-un accident de masina], ca a dispus sa angajeze doua patachine fictiv,cu prejudiciul ridico de vre-o 70 de mi de lei, judecatorii fiind nevoiti sa-i dea cu executare, eliminandu-l din politica , fiind un adversar mai redutabil decat Dancila la preseditie, fiindu-i sasului frica ca era posibil sa se apropie ca numar de voturi de el, dupa ce au fraudat voturile mai ales in diaspora, cum s-a intamplat in cazul lui Basescu, pus presedinte de diaspora prin furaciune, vezi numai votul de la Paris, la 8 secunde, adunandu-i 70 de mii de voturi, lundun-e de prosti!

  5. Mai faceti si voi clementa ma ce judecati cu bucile? Pana si romanii aia cat erau de tortionari la sarbatori mai eliberau cum a facut si domnul Pontiu Pilat din Pont. Si plavanu la Pasti la Craciun mai gratiaza in marea slava a Domnului. Asta inseamna putere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger