AcasăJUSTIȚIEVeste bună pentru Liviu Dragnea din direcția instanței. Ce va putea face...

Veste bună pentru Liviu Dragnea din direcția instanței. Ce va putea face din nou

Veste bună pentru Dragnea de la instanță: se poate întoarce la muncă

Aflat în spatele gratiilor, în urma condamnării sale în dosarul ”DGASPC Teleorman”, Liviu Dragnea a formulat o contestație, care a fost admisă de instanță.

Este vorba despre pasul făcut de către apărarea legală a fostului lider al PSD, după ce acestuia i-a fost restricționat dreptul la muncă, în vară, urmare a interviului acordat fostei sale consiliere, via Skype, difuzat de un post TV de știri.

Concret, ca urmare a hotărârii instanței, Liviu Dragnea se poate întoarce la muncă, în Penitenciarul Rahova. Vestea a fost confirmată de către avocata fostului președinte al Camerei Deputaților, Flavia Teodosiu. ”Este o mare victorie întrucât chiar nu mai speram să văd și un element pozitiv pentru domnul Dragnea”, a declarat aceasta, marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Până să aibă această restricție, Dragnea lucrase în garajul penitenciarului.

Decizia instanței vine la doar câteva zile după ce avocata fostului lider PSD făcuse declarații cu privire la starea de sănătate a acestuia. La care a făcut referire, ulterior, și logodnica lui Liviu Dragnea, într-un interviu televizat, inclusiv cu trimitere la felul în care își petrecea timpul fostul deputat, după ce nu mai putea munci ca înainte.

Citiți detalii aici:

Avocata lui Dragnea, declarații șocante după vizita la Rahova: „I s-a agravat starea de sănătate”! Ce a pățit fostul șef al PSD

Irina Tănase, dezvăluiri incendiare despre Dragnea. Totul a ieșit la iveală! Când face nuntă cu fostul lider PSD

160 afisari

3 COMENTARII

  1. UN ASEMENEA STARPITURA ORDINARA DE OM PREISTORIC (protejat de unchiul sau gheneralul dragnea de la steaua) NU MERITA NICI MACAR DREPTUL LA VIATA CAT RAU A FACUT POPORULUI ROMAN.

  2. Acest ticalos, narod a produs pagube tarii de miliarde de dolari ……………..este UN MARE NEISPRAVIT SI UN MARE BORFAS…………

  3. pt Tilica si Saelele
    Vorbiti ca sa nu taceti . Inainte de a scrie veniti cu argumente concrete nu cele spuse de adversarii politici .fie pesedisti fie liberali etc
    Nu sunt pesedist doar om . si cred ca Dagnea nu merita aceasta condamnare pt detasarea acelor salariate si pt ca a indemnat lumea sa iasa la vot..Am votat Johannis si PNL si acu regret .. DAr asa e omul invata din experienta….!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger