AcasăJUSTIȚIEVaccinare la chiuvetă. 11 percheziții într-un dosar privind suspiciuni de emitere de...

Vaccinare la chiuvetă. 11 percheziții într-un dosar privind suspiciuni de emitere de certificate COVID false

certificatVaccinare la chiuvetă. 11 percheziții într-un dosar privind suspiciuni de emitere de certificate COVID false

Procurorii anticorupție încearcă să oprească mafia certificatelor verzi false, fenomen ce a luat amploare o dată cu introducerea obligativității lor în unele instituții publice sau la mall. O nouă serie de percheziții se desfășoară luni dimineață.

11 percheziţii au loc luni dimineaţă la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile a două instituţii publice din Vâlcea într-o cauză penală ce vizează fapte de corupţie şi fals, ce ar fi fost comise anul acesta în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, au anunţat procurorii vâlceni.

„În cursul zilei de 13 decembrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 11 locaţii, situate pe raza judeţului Vâlcea, dintre care două sunt la sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice. La sediul Parchetului de pe Tribunalul Vâlcea urmează să fie prezentate în vederea audierii mai multe persoane”, au transmis reprezentanţii Parchetului Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.

Mai multe persoane, duse la audieri

Surse judiciare au precizat că cercetările vizează emiterea unor certificate verzi în anumite centre de vaccinare şi de către medici de familie din judeţ, asupra cărora există suspiciuni că ar fi false.

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, IGPR — Direcţia Operaţiuni Speciale şi din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.

author avatar
Andreea Vlad
413 afisari

1 COMENTARIU

  1. lucrurile facute impotriva vointei oamenilor duc la astfel de situatii . prohibitia nu i-a facut pe oameni sa nu mai bea dar a crescut contrabanda si evaziunea .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger