AcasăJUSTIȚIEL-au prins! El este suspectul principal în cazul „Jaf cu bilețel” de...

L-au prins! El este suspectul principal în cazul „Jaf cu bilețel” de la o bancă din Capitală – VIDEO

Unde a fost găsit suspectul în cazul ”jafului cu bilețel” de la o bancă din Capitală - VIDEO (foto: Facebook/Politia Romana)

La o zi după ce un bărbat a intrat în sediul unei bănci de pe Șoseaua Ștefan cel Mare și a plecat cu o sumă importantă de bani, după ce i-a arătat casierei un bilețel pe care era trecut un mesaj de amenințare, polițiștii din Capitală au prins un suspect.

Din câte s-a anunțat, este vorba despre un tânăr în vârstă de 30 de ani, depistat miercuri pe o stradă din sectorul 3, în jur de ora 11.30. Poliția Capitalei a informat că bărbatul, ”identificat ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită ieri (marți-n.r.) într-o agenție bancară din sectorul 2”, a fost dus deja la audieri, la sediul DGPMB.

Vă amintim că după producerea incidentului, s-a aflat că hoțul a dat bir cu fugiții înainte de a fi declanșat sistemul de alertare, respectiv butonul de panică, prada fiind de 10.000 de lei. Și că amenințarea a fost transmisă printr-un înscris. Ulterior, s-a aflat că a fost vorba despre un bilețel, scris de mână, cu următorul mesaj: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… Dacă te conformezi ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit, te tai!”.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum după ce a citit bilețelul dat de bărbat, casiera deschide sertarul cu bani și îi dă suspectului mai multe teancuri de bancnote.

După ce au fost alertați, polițiștii au ajuns la sediul filialei BRD, aflate pe Ștefan cel Mare, în apropierea sediului Inspectoratului General al Poliției Române, și au început cercetările menite să dea de urma hoțului.