AcasăJUSTIȚIEULTIMA ORĂ: Liviu Dragnea iese din închisoare

ULTIMA ORĂ: Liviu Dragnea iese din închisoare

O informație de ultimă oră indică faptul că magistrații au dat undă verde cererii de liberare condiționată în cazul lui Liviu Dragnea.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au admis cererea sa de liberare condiționată, iar cum decizia este una executorie, în cursul acestei zile – în decurs de câteva ore, cel mai probabil – ar urma ca Liviu Dragnea să poată părăsi penitenciarul și să se întoarcă acasă, la cei dragi.

Întrebată cine îl așteaptă la penitenciar, avocata Flavia Teodosiu a răspuns scurt: ”Familia, probabil. Eu nu”.

Rămâne de văzut dacă Dragnea va face declarații la ieșirea din penitenciar.

Decizia instanței giurgiuvene vine la peste doi ani de când Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul ”angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”, cum a fost cunoscut în rândul opiniei publice. Liviu Dragnea ajunsese în spatele gratiilor după ce, în mai 2019, instanța supremă l-a condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

967 afisari

13 COMENTARII

  1. Cinste judecătorilor de la Giurgiu. Cum se numesc! Javrele de judecatori din București care sunt aservite USRPLUS il doreau mort. Sa le dea Dumnezeu dupa suflet!

  2. Mi-as dori ca Liviu Dragnea sa revina in pol[t[ca si sa ,, popeasca,, multi politicieni din cei aflati la putere si din PSD deopotriva

  3. Sa va fut in gura de pupincuristi. javre sunteti voi. S aracul Dragnea care a vandut tara noastra si a furat cat 1000. Sclavilor comunisti.

  4. Chiar ma bucur.
    Cand ma uit la facturi plang dupa ordonanta 14 a lui Dragnea.
    Dragnea este ultimul patriot din politica romaneasca, acum la putere sunt sacalii apatrizi.

  5. O fi făcut Dragnea ce o fi făcut, dar să vedeți în puii mei ce fac ăstia de la usr-minus cu LGBT iştii lor , cu vaxxinarea , cu educația lor sexuală si scufundarea Românei, a economiei , vânzarea pe bucăți a pământului românesc si a bogățiilor țării. Usr-minus cu guvernul zero al francezului Julien care este de acord cu popo-gay ii si ăia trans care vor să nască si ăia de același sex care vor să adopte copii. Asta vă vor da duetul Bârna-Julien! Si ăsta este doar începutul. Hitleriştii ăstia usr-minus vor să ne extermine mai repede decât a făcut-o Hitler în lagăre. Dacă ROMÂNII nu se trezesc , va fi trist. Genocidul vaxxinării va continua pentru că au ordin să ne reducă numărul , să ne îngroape bătrânii si să ne ia copiii. Vor să nu mai producem legume si fructe , carne , cereale la noi in țară pentru a importa chimicalele si lăturile din ue. Vor să ne distrugă tot ce este bun si frumos in țară iar pe noi să ne reducă la tăcere pe lumea cealaltă. Treziți-vă acum!

    • NU SUNT ROMAN , sunt KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , primesc postarile in plic de la Raion . Am facut revolutie in gara Tiraspol ca nu ma lasa sa port cercei si peruca , mi-a ramas porecla ” Revolutionarul „.

  6. Comisarul.ro , astazi , 15 iulie 2021 , ora 18:33 : ” SOBOLANI PE BALCON ” .

  7. Adevarul.ro , astazi , 15 iulie 2021 , ora 16:25 , articol de Maria Taga : ” Liviu Dragnea a iesit din puscarie ……” . Cititi comentariile la acest articol .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!

Conform horoscopului de duminică, 19 mai 2024, este o zi ideală pentru nativi ca să se relaxeze şi ca să-şi punpe pe primul plan...

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...
proger